zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, mnie pewien temat denerwuje, zmieniełam na ten co denerwuje bardziej, krzyk jest we mnie, nic na to nie poradzę, chociaż wyleję pomyje... buzka,
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Greg, nie jeden wiersz i apel jest w dziennikach, ale kto się tym przejmuje... kazdy myśli że robi najlepiej jak umie, tylko nie myśli że nie umie.... pozdrawiam ciepło.
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kyo, tylko ironia pozostaje....reszta za morzami... pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś nieprzesadzaj, miło cię gościć,chociaż w wirualnym swiecie, tutaj przynajmniej grypa nie rządzi, pozdrawiam oba KOsy!
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he anko, daj czas....bużka
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Ciekawie, ciekawie ujęty temat.brak zarzutów.Plusem obdarowuję. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Marlett, serdeczności i miło że zawitałaś-/:)
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, przyznaj Stasiu, że - pod względem oratorskich wybryków - ciekawie się porobiło 'tam-na-górze': jak nie skróty myślowe, to inne semantyczne nadużycia, ech... pozdrawiam ciepło/iza oj tak Izuniu, tylko cytować, cytować a kabaret sam powstaje ...tylko śmiać sie już nie chce.....NIKT ściskam mocno.
John_Maria_S. Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Moja reputacja (z lat młodzienczych) nie jest najlepsza....przyznaję się. Ale podoba mi się...99% tego co piszesz!:)))))))))))
zak stanisława Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Johnie, ciesz sie że premier nie zna twojej reputacji- he he miałbyś się z pyszna,cmokam
John_Maria_S. Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 No nie wiem, nie wiem czy nie zna . Zawsze może podejść do szafy..przynajmniej będę wiedział dlaczego przez 10 lat nie dostałem paszportu! domyślam się, przez kogo.! Pozdrawiam! Oczywiście ciebie...a nie tego co na mnie donosił!:)))
Rekomendowane odpowiedzi