Ewa_Kos Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 takie uliczne zdarzenie lepiej gdyby fatamorganą było dzieci miały tornistry na plecach w oczach strach malutka chwilka patrzyły z trwogą nieszczęście przed nimi i wielka szkoda że to nie sen przystanek ostatni auto na wprost za kierownicą też pan ostatni czas na sen wykorzystał
zak stanisława Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 albo pijaków pełno na drogach, albo śpiących, pozdrawiam kosów oboje.ES
Jaro Sław Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Dobrze napisane...
adam sosna Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 zasnąć wyłączyć mózg
Ewa_Kos Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj.Cieszę sie,ze zajrzałaś i wiesz, że Twoje spojrzenie ciekawszym się zdaje i jeśli pozwolisz, skorzystam bardzo chętnie.Odpozdrawiamy ciepło i bardzo dziękuje:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłe dla mnie słowa - dziękuję bardzo:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki za pozdrówka i masz rację co do śpiących i pijanych kierownic. Pozdrawiam również:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najprościej!
macte poema Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Jestem kierowcą, więc mogę powiedzieć, że daje do myślenia. Czytałem ostatnio, że przy prędkości 50 km/h pieszy ma 50% szans na przeżycie. Każde 10 km/h więcej, a jego szanse dramatycznie maleją, tak więc przy 60 km/h - 15% (chyba dobrze zapamiętałem). Pozdrawiam
JACEK KAWECKI Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo kursantów co dopiero się uczą jeżdzić pozrdawiam
allena Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 od jakiegoś czasu więcej takich zdarzeń i to źle.Wygląda na to. że pisząc o tym uświadomimy sobie nieszczęście. Nie mam specjalnych zastrzeżeń. :) A.
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za słóweczko i pozdr.:)))) EK
Rekomendowane odpowiedzi