Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 z marzeń sennych można czerpać do woli elementy sadystyczne stare schody percepcji i poręcz lewa drży na udzie gdy prawa w górę i w dół jelitowe delirium danae między wierszami niestrawione kalectwo trawienna ikonografia niszczy religijne skojarzeniaa teraz idź i wódź na popuszczenie
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 z tymi elementami to już tak jest, cholerne, dlaczego nie można przekierować snu na dobrą drogę,ale jak wynika... to wszystko przez przejedzenie się wieczorne, albo przez zażywanie duzej dawki leku, np, na sen albo bóle nózek, pozdrawiam życząc szybkiego powrotu do zdrowia, ES
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Stasiu, to ani przejedzenie, ani leki, to...chyba bezsenność. ;)
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 chciało by się życzyć KOLOROWYCH SNÓW. takich bez elementów sadystycznych
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Ale mnie, czy peelowi? ;) Czy utwór wygląda na autobiograficzny? Zdrówka.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Wygląda, utwór.
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Tytuł mówi za siebie ;D
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno oddzielić się zasłoną od samego siebie, ale tym razem to Dali mnie natchnął.
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a teraz idź i wódź na popuszczenie moje przypuszczenie ma swoje racje...he he dałabym odciąć czyjąś gałąź, że to popuszczenie .....z przejedzenia....
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a teraz idź i wódź na popuszczenie moje przypuszczenie ma swoje racje...he he dałabym odciąć czyjąś gałąź, że to popuszczenie .....z przejedzenia.... He he he, Stasiu, naprawdę Cię lubię. :))))) Szczerze mnie ubawiłaś. :D Cholernie fajna interpretacja :P
Ewa_Kos Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszeczkę tak, chociaż ja odnajduję tu dużo poetyki w czymś takim jak: ''między wierszami niestrawione kalectwo'' Pozdrawiam serdecznie. :))) EK
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 uwagi dzie wuszki słuszne, poza tym jest dobrze :) serdeczności Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi