bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 zasiadła, by zagrać ostatnią melodię nut głębią dotyku duszę wyrwać z ciała gdzieś w sercu ofiary gracją ruchów zgodnie krzyk klawiszy martwo nad życiem zapałał całe lata biegiem tonów popłynęły jakby chciały w pamięci obrazy zanurzyć historię istnienia w kłębek łez zwinęły by zgasłe źrenice odpoczynkiem zmrużyć nagle wstała, uniosła swe kościste dłonie zamilkła muzyka, przyspieszyła kroku jednym pocałunkiem na oziębłe skronie otworzyła bramę do wiecznego mroku
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 zadumałam się, to jak w "Drzewa umierają stojąc" , z niezapomnianą Ćwiklińską na scenie...ładnie pozdrawiam ciepło ES..
marta_sawicka Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 bajeczko ten wiersz jest przepieknie stworzony i bardzo dla mnie zrozumialy,pozdrawiam goraco,cmokaski:)))))))))))
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 mnie osobiście głęboko zachwycił ten wiersz
bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Stasienko.....i ciesze sie , ze sie podoba.....a ja nadal chora, niech to szlaczek jasny strzeli!.......serdecznie pozdrawiam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech Martuchna.....jakos tak mi sie siadlo i napisalo.....fajnie , ze sie podoba......dziubaski;)))
bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mnie zachwicil Twoj komentarz.....slonka ;)))
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Stasienko.....i ciesze sie , ze sie podoba.....a ja nadal chora, niech to szlaczek jasny strzeli!.......serdecznie pozdrawiam ;))) no, nie! taka piękna jesień a ty CHORA?! bój się myszy!bajeczko, jedz gdzieś sprzedaj tę cholerę jaśnistą>>>.a ja od siebie zdrowia życzę, papa, ES
bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a komu taka cholera potrzebna?...kto kupi?....ech niech ona sie jeszcze troche nade mna popastwi i moze sama odejdzie .....dzieki Stasiu....papa ;)))
Czarna Perła Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ładnie 1 i 3 strofka cudne... gracja i koścista dłoń pobudziły mi wyobraźnie... pozdrawiam cz.p. :)
Ewa_Kos Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Bardzo mnie ujęłaś tym wierszem i z wielką przyjemnością wielki plus. Zyczę zdrowia z całego serca pozdrawiam:)))) EK
bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 dziekuje Ewus, jeszcze chyba sobie pozdycham hihi.......pozdrawiam ;)
bajka-bajka Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie bardzo ciesze.....serdecznie pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi