zak stanisława Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 frrr-aszko ale się ciesze żeś pryffrunęła, skowronku radosny głaszczę główeńkę ptaszyny pa, jakoś tak może popatrzę co sieda,
zak stanisława Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, takiego komentarza tom jeszcze nie miała , jest to miód dla moich niedosłyszących uch! piękny wierszyk, rumienie się jak jarzębina już wyglądam, ściskam mocno kochana dziewczyno!ES
Jego Alter Ego Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 dołączam sie do pochwał,w Twoim stylu Stanko,subtelnie i trafnie,buziole mamuś:P:P
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 no, córa zmarnotrawna sie odnalazła, takem cie dawno nie witała, buziaj córeńko!
pathe Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 urokliwy wiersz, przepełniony naturą.
Smok Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a ja tak bez entuzjazmu przeczytałem, hmm, nie wiem może robie się zbyt mało emocjonalny, wiersz jest ładny, ale nie wywołał we mnie zadnych emocji.(głębszych)
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, właśnie, nic dziwnego że się dziwię, dziwię, ale że ładny to się też dziwię. ssscmok smoku witam serdecznie dawno cię nie czytałam
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naturalnie że naturą a jakże tak mi wróżba mówi, zębym nie traciła kontaktu z naturą, mam robić bukiety z liści, i biegać pod kluczami łabędzi... cmokam Patyczku!
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ale bym sobie pobiegała pod kluczami ;) a tymczasem siedzę z chorą nóżką i tylko w okno zerkam ze smutkiem na uroki jesieni. Osobliwie jesienny utwór, chętnie przeczytałam. Pozdrawiam ciepło.
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Lady, jakze mi przykro ,że tak lezysz z chorą nóżką a pogoda taka piękna, prawdziwie jesienna, słońce,samototy liści lądujące na ciepłą ziemię, w niebie krzyk dzikich gęsi, żurawii, kwakanie kaczuszek co też gdzieś sie wybierają...tobie ino współczuć, ale nie ma tego - mówią- coby bokiem nie wyszło :) pozdrawiam ciepło, ES
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, a gdzie te gęsi, żurawie, kaczki? Oj, chyba daleko ode mnie, ja słyszę tylko wrrrrr samochodów i krzyki sąsiadów. Ach, ja przydałby się łyk czystego powietrza i trochę barwnej, jesiennej przestrzeni... t Fajnie by było, gdyby to bokiem, to z mojej winy...przynajmniej wiedziałabym za co. :P Samochód mnie trzepnął i teraz cierpię. :/
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, a gdzie te gęsi, żurawie, kaczki? Oj, chyba daleko ode mnie, ja słyszę tylko wrrrrr samochodów i krzyki sąsiadów. Ach, ja przydałby się łyk czystego powietrza i trochę barwnej, jesiennej przestrzeni... t Fajnie by było, gdyby to bokiem, to z mojej winy...przynajmniej wiedziałabym za co. :P Samochód mnie trzepnął i teraz cierpię. :/ majn boh, to straszne, pamiętam jak mojego synka trzepnął, to było straszne,dlugo leżał w gipsie, do dzisiaj odczuwa skutki...baaardzo współczuję i życzęszybkiego zdrowia, gdybym tylko mogła zaniosłabym bym ci te krzyki żegnajacych siężurawii, tęskne głosy gęsi, i szum borów, co śpiewają swoje pieśni jesienne, zapach lasu łąk i palonych liści, cudne jest na dworze wiejskim Lady.. posłuchaj ino tej tęsknicy....pa Staś-ka!
Lady_Supay Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Kochana Stasiu, tak naprawdę wierszem mi to przynosisz! Za to Ci dziękuję. :)
Rekomendowane odpowiedzi