zak stanisława Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 jesień- mówisz kolejny siwy włos jak babie lato wędruje z nami bory rudobrązowe otulają się ich szalem do snu mchowo oplatają gniazda opuszczone stare żony do których się nie wracawyczekują wiosny słyszysz żurawie zostawiły klucz dla nas
Beenie M Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Bardzo lubię te ptaki, zawsze w pamięci przywołują mi film „Lecą żurawie”. Jesiennie u Ciebie, spokojnie, miło - jak w lesie – a jeśli mówię, to wiem. Pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ino grzybów nima, gąski odleciawszy... he he ,buziam Beeni.
Espena_Sway Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 bardzo klimatycznie, podoba mi się, choć jesień mi się raczej smutno kojarzy. serdecznie Espena Sway :)
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. espeno, jesień to:....opuszczone stare żony do których się nie powraca.... miło że jesteś, buziaczki ES
Marlett Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Smutny ,jesienny. Żurawie kluczem powrócą na wiosnę. PozdrawiaM.
Eugen De Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 jesień- mówisz kolejny siwy włos jak babie lato wędruje z nami bory rudobrązowe otulają się ich szalem do snu mchowo oplatają gniazda opuszczone ......tutaj takie przesunięcie proponuję, robi się bardziej wieloznacznie stare żony do których się nie powracawyczekują wiosny słyszysz żurawie zostawiły klucz zdążysz Pozdrawiam.
bajka-bajka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 bardzo suptelne i w moim stylu....cudo.....sama prawda i paru wyrazistych slowach....bardzo mi sie podoba!!!......serdecznie pozdrawiam ;)))
Ewa_Kos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Bardzo podoba się klimacik i te klucze(?) I te włosy i lato babie - znowu minęło:))) Pozdrawiam serdecznie z kotem:))) EK
Alicja_Wysocka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Klucze są także do otwierania, wrócą Stasieńko, wrócą! A Ty zakwitniesz młodozielono, tymczasem pisz jesiennie. Pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ja tych siwych włosów nie widze - bo takowe nie istnieją :) Puenta - bardzo, reszta - podobnie Pozdrawiam.
Magda Rosa Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Bardzo jesiennie i bardzo się podoba:-) Spokojnie tu, ciekawie, ale nie smutno. Zostaję... Mogę;-) Pozdrawiam MR
zak stanisława Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 kochani, to mnie zdrowo zaskoczyliście, myślałam że kicz, bo ostatnio nie idzie mi najlepiej ze wszystkim, a tu niespodziewajka...magdo różana, zostań ale nie zaplącz się wew te włosy babie...Michale, nie widzisz i nie zobaczysz..i miło mi że nie widzisz :) he heJoasiu, masz dobre żródła i takie z samego serca płynące...Alicjo, właśnie dlatego to słowo zdążysz dzięki za miłe słowa...
zak stanisława Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ewuniu, kotek rośnie a ja czekam w każdą sobotę....ciasta pleśnieją,liście żółkną, żurawie sie zegnają, ...
zak stanisława Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 bajeczko, po komentarzu orientuję sie żeś już zdrowa, jakże się cieszę ... Eugenie Malarzu Malarzy, skorzystałam z podszeptów- dzięki...:) no i to - zdążysz zmieniłam serdecznosci wszystkim razem i każdemu z osobna! ES
marta_sawicka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 pieknie napisane, pozdrawiam,kocham zurawie :)))))))))
Ewa Rajska Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 no i dzięki Pani przespacerowałam się po lesie:) zadumałam się, u Pani to zawsze tak się świeże powietrze poczuje, a czasem i żurawii posłucha:) pozdrawiam cieplutko! ER
zak stanisława Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Marto, Ewo, jaki ładny komentarz miło się czyta, pozdrawiam jesiennie
fr ashka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 w tle mam Gravity Coldplay i fantastycznie mi pasuje ten zestaw (+ wiersz) klimacik, mrauuu pozdrawiam, frrr ;) p.s. a może 'wraca' zamisat 'powraca'? tak jakoś...
marta_sawicka Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 jestes od chwili odkrycia - corki slonca moim ulubionym wieszczem, czarodziejka jestes moim wieszczem-czarodziejka eliksirem wonnym duszy slodkim plynem i Bogu dziekuje ze znow na mej drodze zostawil aniola-dziewczyne:))))))))
Rekomendowane odpowiedzi