Czarna Perła Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 skrzydła bioder trzepoczą w ścisku twoich rąk wrze pod skórą krew splątani ciszą niedomówień ubieramy uczucie w pocałunki i cos więcej kto nas zespawał mamy tyle niedociągnięć w niedoczasie ulepieni niedokładnością rąk Bożych sądziłam że miłość istnieje ale to był tylko banalny skurcz serca wrodzony defekt
Espena_Sway Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Perełko, interesujący koncept. jeśli się zgodzisz, zaproponuję kilka poprawek +++ biodra trzepoczą w ścisku twoich rąk wrze pod skórą krew splątani ciszą ubieramy uczucie w pocałunki i cos więcej kto nas zespawał mamy tyle niedociągnięć sądziłam że miłość istnieje ale to był tylko banalny skurcz serca wrodzony defekt +++ trochę odchudziłam, jeśli chcesz, możesz skorzystać. możesz sama dopieścić. chciałam dodać, że puenta bardzo :) serdeczności Espena Sway :)
Piast Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Perełko Czarna, a czy jest coś takiego, jak "niedokładność rąk Bożych"? Przecież w takim zwrocie jest ogromna sprzeczność sama w sobie. Czegoś takiego nie ma! Ten wers zdominował moję rozmyślanie nad wierszem i powstrzymał od komentarza... Pozdrawiam Piast
Czarna Perła Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy jest....ale w poezji wszystko się może zdarzyć pozdrawiam :) cz.p.
Czarna Perła Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Espeno...dziękuję za dobre słowa....skorzystam z Twojej propozcji.. cz.p. :) :*
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Cz. Perło,Twoja wersja podoba się,szczególnie druga strofa. PozdrawiaM.
Czarna Perła Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję :) cz.p.
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 wiersz fajny, ale zgodzę się z Piastem, mimo iz w poezji wszystko możliwe, ale .... pozdrawiam ciepło ES
Czarna Perła Opublikowano 8 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na przyszłość pomyślę 2 razy zanim napiszę dziękuje :) cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi