Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 przewidziana godzina jest pewna jeszcze jej nie ma w konturach wiem że będzie zadana i dzień naznaczony uderzy odległy czas się rozchyli złakniona ziemia zapragnie między dwa drzewa położy gdzie spokój rozdziela odległość już się wyśnienie nie spełni tylko czas przeszły
egzegeta Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 ta godzina jest pewna jeszcze jej nie ma w konturach ale już tam gdzieś zadana w dzień naznaczony uderzy odległy czas rozchyli się złakniona ziemia dwa drzewa przyjmą gdzie spokój rozdziela odległość już się wyśnienie nie spełni tylko czas przeszły Marlett, z taką propozycją witam i co Ty na to? trochę utajniłem to, co już w pierwszej strofie raczyło mnie w puentę zawlec:)) trzeba chyba trochę popracować Pozdrowionka serdeczne:)
macte poema Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Co by tu napisać: ja nie mam takiej pewności. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 tak Marletto, tylko to jest pewne, jak dwa drzewa legną obok siebie dwoje kochajacych się ludzi- na zawsze, i to jest piękne mimo smutku zawartego w pzrekazie, pa ES
macte poema Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ale żem głupiec. Tak, o śmierci wszystko pasuje. A ja myślałem, że to o jakimś innym przeznaczeniu.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzegeto,co do propozycji to pomyślę nad nią. Wiem,że trzeba popracować ,ale ostatnio jestem bardzo zapracowana i wiersze kiepsko mi idą. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani.miło,że zaglądasz i coś wypatrzysz w wierszydle. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nataszo,dziękuję. Wiesz,każdy na swoją przyszłość patrzy po swojemu, Ale dobrze ,że tak patrzysz.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. M.Poema,nie głupiec,nie. PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ten stan to mamy wszyscy jak w banku.Nikt nie mówi, że już - wszyscy jednak wiedzą, że tak! Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
Marlett Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie da się uniknąć.PozdrawiaM i dziękuję.
Marlett Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne Friccus.Dziękuję i pozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi