zak stanisława Opublikowano 3 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 zdzieram palce o mur między nami drążąc korytarze do twoich zmysłów w ciemność twardo zapadam dłońmi szukając ciepła co kamforą prysło chłód wcisnął się do naszych ciał - nie szukaliśmy nigdzie pomocy w naszym cieniu nawet żar rozwiał wiatr północny w kostkę lodu zmienione gwałtownie jak diament o smutnym brzmieniu w piersi serce drży niespokojnie myśląc już o nieistnieniu w bramy otwarte szeroko nie wejdę jeszcze - spoko!
egzegeta Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 tam gdzie chłód, kostka lodu i wiatr północny królują nie warto ździerać palców o ten mur, tylko spokojnie go obejść i pozostawić samemu sobie .... Pozdrowionka tym cieplejsze :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 w ramiona otwarte szeroko wejdę nie raz jeszcze-spoko!
adam sosna Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 "zmartwa"!!!! z tym tytułem +
Niewierny Tomasz Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 martwa na tura:)
Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już było:))) a co się stało z ''z''? :)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Stasiu a może potraktuj mur na ludowo i walnij w mur głową jak go przebijesz - poczujesz że żyjesz przepraszam za ten wtręt, ale tak mnie naszło:)) Pozdrawiam ciepło i grzybowo - kurkowo! :))) EK
Niewierny Tomasz Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już było:))) a co się stało z ''z''? :)) EK Było? może, nie wiem, tak mi się skojarzyło
zak stanisława Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To już było:))) a co się stało z ''z''? :)) EK Było? może, nie wiem, tak mi się skojarzyło he he Tomaszu, a może lepiej - z martwą na tura? albo, na zmartwienie- tur ,najlepszy podobno.
zak stanisława Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś,głową muru nie przebijesz,a palce do krwi zedrzesz,nic nie pomoże tak już jest, im bliżej zimy tym zimniej cmokam oba kosy w nosy
zak stanisława Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he Steffi, twoje poczucie humoru niezawodne dzięki za uśmiech pod nosem, cmok -am.
zak stanisława Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o to to to :)) i drabina pomaga ;) Egzegeto, dziewuszko, dzięki za dobre rady, zawsze cenne, a życia losy- zmienne, tak zrobię- obejdę...buziam, pa
zak stanisława Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he sosenko, zmartwa i zmartwiona - na pół martwa. pozdrawiam ciepło
ula Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 już po pierwszym wersie ciarki mnie przeszły i dreszcze, a potem jeszcze ten chłód i wiatr północny i kostka lodu.... brrrr... aż musiałam iść po sweterek... wiersz przenika. dyfunduje przeze mnie. to chyba dobrze. pozdrawiam, ulka z gęsią skórką.
adam sosna Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 najważniejsze - jutro będzie lepiej musi!
Eugen De Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 zdziera palce o mur między nami drążąc korytarze do twoich zmysłów w ciemność twardo zapada dłońmi szukając ciepła co kamforą wsiąka chłód wciska się do naszych ciał nie szukamy nigdzie pomocy w naszym cieniu nawet żar rozwiał wiatr północny w kostkę lodu zmienione gwałtownie jak diament o smutnym brzmieniu w piersi serce drży niespokojnie myśląc już o nieistnieniu w bramy otwarte szeroko nie wejdę jeszcze - spoko! Pozdrawiam Staszko.
Beenie M Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Szczęśliwi. którzy mają żywopłoty. Olewator na mury Stasiu ... pozdrówka jesienne ślę
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beni mam ci ja żywokoty, przycinam im wąsy co ciągle odrastają a im strasze, tym twardsze, buziam a olewator jakoś trudno wpuścić do seca. he he pa
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 eugenie, jakże nie lubić twoich podszeptów, są takie słodkie, dzięki ci całus w czółko! Ulu, ten zimny wiatr jest okropny, ręce misie trzęsą i wtedy kontakt z naturą jest najlepszy, idę w las! chodz grzybów nie ma, są piękne trawy na bukiety, pozdrawiam Sosenko, masz rację zawsze jutra są lepsze od dziś- tak myslimy,my opty nastwieni do świata... pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi