M._Krzywak Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Czasem to i ścina się słów cudzych czubek lub liczy się zgłoski by uniosły szczyty nieraz z zazdrością spija się rymy innych z niechęcią patrząc na ich miłe twarze lecz to takie ludzkie. Podróżują zaklejone koperty z obślinioną weną spełniają się marzenia lub płoną ich strzępy rzadko bogowie wychodzą zza kotar świątyni a sława jak ognie Elma łudząco się skrzy lecz podobno nic - co ludzkie. A przecież jest obce.
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Michałku, to jeden z twoich najlepszych wiersz, prawdziwie,Czasem to i ścina słów cudzych czubek lub liczy się zgłoski by uniosły szczyty pozdrawiam ciepło .ES
M._Krzywak Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu - ja już tak marginesowo teraz, czas mnie zarzyna :( ale dzięki :)
zak stanisława Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 czas albo zrzyna albo robi z nas głupców, lepsze to pierwsze - he he ,3maj się
jacek_sojan Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nic więcej do tego co wyżej; bardzo dobry wiersz; J.S.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Ano dobre i prawdzie, dyby jeszcze w ostatnim wersiku zamiast "jest" dac "bywa".
Ewa_Kos Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Można tak nie tylko o ''artystach z bożej łaski''.Podoba mi się bardzo, bo tak pasuje do życia. Myślę że sugestia Stefana jest trafna.:))))) Pozdrawiam bardzo ciepło:)))) EK
Rekomendowane odpowiedzi