castus Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 czytając Mewę... chciałbym żebyś choć raz... raz jedyny nie wymagam nic więcej odłożyła na bok siebie tak jak kładzie się na półkę nie przeczytaną do końca książkę i posłuchała jak mi bije serce jak oddycham co myślę i żebyś nareszcie przestała mnie nienawidzić za to że wybaczam a pokochać nie umiem tak pamiętam każdy nasz stosunek i ten gdy ja płakałem z bezsilności i ten gdy ty wyłaś z rozkoszy i uwierz dokładnie pamiętam twarz...i oddech i każde zamknięcie oczu co bolało wyobrażeniem tamtego... a teraz czytaj dalej...
Ela Adamiec Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Uff:) zalogowałam się:) podoba mi się wiersz. Może powiem tak: warstwa emocjonalna jest niesamowita, serce i oddech mężczyzny jak na dłoni:). Fakt, wielokropki nie są potrzebne. pozdrawiam:):):) no serdecznie pozdrawiam:)
castus Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 se wyjaśnię... piszę ... pisałem... i se będę pisał ... i można czytać... a można treść...) i pozdrawiam Wsiech...
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 "chciałbym żebyś choć raz... raz jedyny nie wymagam nic więcej odłożyła na bok siebie tak jak kładzie się na półkę książkę i posłuchała jak mi bije serce nie przeczytane do końca jak oddycham" castusie, wybacz ale tak misie a wiersz podoba misie/ Pozdr ES
Rekomendowane odpowiedzi