HAYQ Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Piękne masz te piegi na calutkiej twarzy, bo można z nich czytać, tak jak z gwiazd na niebie. Drobnym maczkiem rozsiane, wśród oczu witraży płoną, jak żar z ognia i kuszą… do ciebie. Słodkie masz te piegi na ramionach białych… Do każdej kropeczki i - dodam malutkie. Bym je łatwiej liczyć mógł po nocach całych… Lecz czasu wciąż mało, a noce… zbyt krótkie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Zlicz ile centymetr tych piegów pomieści, a potem to pomnóż przez tysiąc trzydzieści i odczytaj wynik na kalkulatorze ile piegów ciało (jej) pomieścić może.
HAYQ Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Muszę ci tu zdradzić pewną tajemnicę (nie zależy mi wcale, kiedy je policzę). Wczoraj,gdy na udach piegi jej liczyłem, Znowu udawałem... Że się...pomyliłem. ;)
HAYQ Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Dzięki ule-weczki Za wszystkie te słodycze :* A może kropeczki... I u Was policzę?
HAYQ Opublikowano 30 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Nieważne dzie wuszko Że kropek żadnych nie ma... (i powiem Ci na uszko...) Ważniejsza chęć licznia. P.S. Tylko nie odpisz..."liczył dziad na cudzy obiad" ;)
ula Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 tu nie trzeba żadnych zabiegów, by dodać sobie kilka rdzawych piegów! ot po prostu patrz słońcu prosto w oczy- może oślepniesz od tego, może cię zamroczy, ale kropeczki na pewno na nosie wyskoczą- będzie HAYQ mógł wszystkie policzyć ciemną nocą.. choć z tego co widzę, liczenie niezbyt mu idzie... ;-))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Gdy zliczysz stokrotkom stokrotnie ich płatki pomnij, ze na łące są też inne kwiatki.
HAYQ Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nigdy w życiu! Przestrzegam... przed słońcem zbyt mocnym. Chcesz bym zsiadłym mlekiem musiał bąble Ci leczyć? No i co, zamiast zająć liczeniem się nocnym, słuchać mam, dla odmiany, że dziś bolą Cię plecy? ;) ------------------------------------------ Policzymy stokrotki i plamki na słońcu, Mrówki w mrowisku i na kwiatkach motyle. Wszystko policzymy! Tylko powiedz w końcu... Gdzie ta łąka cholerna, Bo zwariuję za chwilę! ;)
HAYQ Opublikowano 2 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 I mapę i kompas, Dwa ciepłe śpiwory... A nawet z salonem Namiot całkiem spory. I nie mogąc się doczekać, Kiedy Cię zobaczę Nad wyraz dzielnie dmucham... materace.
HAYQ Opublikowano 4 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Malagę, Tiki-taki I Kasztanki Szykuję już dlaCiebie I koleżanki, Więc pompki już nie przynoś, Lecz z Ulą przychodź ino, Bo dużo mam ciekawsze Niespodzianki... ;)
zak stanisława Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 mam piegów ino sto na lewej nosa stronie kiedy słysza wio już ich nie dogonię powiozły się wozem drabiniastym z nieba nie żałuj HayQ już mi ich nie trzeba... urodę wywiozły z pajączkami lata nie dogonię choćbym poszła na skraj świata
HAYQ Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Nieważna uroda, Ważna piękna dusza... Bo od piegów - Stasiu Jeszcze bardziej wzrusza Co komu po piegach, Kiedy się oślepnie? A gdy dusze zgrane Szczęście... samo wdepnie. :)
Rekomendowane odpowiedzi