egzegeta Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 nieposzlakowana zwiewność zapachu czar efemeryczny obezwładniający appeal a mimo to trzeba z dystansem do tej co jest tak bardzo na kobieco bo często kończy się ością 1
Marlett Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Egzegeto,zaskoczyłeś,rozbawiłeś i pointą trzepnąłeś.Jestem na tak. pozdrawiam.
allena Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Oj, chyba wiem skąd inspiracja pszyszła... Ale nie powiem - bardzo interesująca dwuznaczność:) A.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodam do kometarza p.alleny, że sie zgadzam i gratuluje trafności:))) Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
egzegeta Opublikowano 27 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 skąd inspiracja przyszła? Kochanieńkie - z doświadczenia życiowego siwego włosa. A tytuł - Co z tą kobiecością? Ona była, jest i będzie najpiękniejszą inspiracją dla wzniosłego uczucia i nie tylko... bez względu na ości jakie tu i ówdzie mogą się pojawić :) Dziękuję za wizyty i komentarze PS. brakuje mi warsztatowej nauki:(
Gaja Istnieje Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 W tytule między zdaniem a "..." nie dawaj spacji. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie jest,po co poprawki? pozdr.
macte poema Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Pierwsza zwrotka jest OK. Druga nie pasuje troszkę do tej pierwszej moim zdaniem poprzez dystans. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i właśnie Kochany, ta pierwsza wprowadza nas w aurę prawdziwej kobiecości a druga wyrywa nas z tego i przybliża obraz nieco inny- nieco hipotetyczny acz często prawdziwy:) Dziękuję Ci i pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, ładna to jesteś Ty, to jesteście WY Kobiety a do poprawki, to zadanie do rozwiązania "Co zrobić, żeby nie było ości" :)) Dziękuję Ci Marlett i pozdrawiam w ten deszczowy, pochmurny na wybrzeżu wschodnim dzień
egzegeta Opublikowano 28 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniczko, wybacz, ale nie wiem o co biega:( ale niezmiennie serdecznie pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 "dlatego trzeba z dystansem do tej co jest tak bardzo na kobieco Często kończy się ością"---- a często kończy się ością---może o to chodziło Gai? tych ości w życiu jest coniemiara, ale też są ...oty na początku lub na końcu (o ty tak. owak.) albo- głupoty no i się nagadałam -pozdrawiam egzegeto ES
macte poema Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 W krótkich dwóch zwrotkach za dużo przeciwności.
egzegeta Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak. Masz rację. Zastanawiałem się, czy nie zrobić takiej miniaturki: trzeba z dystansem do tej co jest tak bardzo na kobieco bo często kończy się ością Ale jednak te przeciwności uznałem za właściwe najpierw "charakterystyka" kobiecości a potem obuchem go, pardon ością ..:) Dziękuję Ci za komentarz który potwierdza, że mój wcześniejszy zamysł nie jest zły:)
egzegeta Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zamiast "a często kończy się ością" wstawiłem "bo często ...." poza tym dzięki wielkie za konstruktywne gadulstwo:)
macte poema Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 A może taka wersja: odmierzam dystans do tej co jest tak bardzo na kobieco oścista Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 29 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 nie powiem tak jak friccus amicus, ale sens który mi przyświecał ucieka w inne zakamarki. Dlatego obstaję przy swoim:))) dziekuję postoję :))
Rekomendowane odpowiedzi