Marlett Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 wiszę na kropli deszczu bez jutra bez teraz mieszkam w przypadku bez łokci i palców wystukuję czas w zakątku nie warto chodzić ni zasnąć słowa ciężarem bez celu dla nikogo
macte poema Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Doskierająca samotność, a wiersz moim skromnym zdaniem bardzo dobry, nie tak zupełnie dla nikogo. 1
jacek_sojan Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 samiuśka...jak sierotka; nic z nikim do nikąd; nic zatem, koment bez kropki; J.S.
Marlett Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Macte Poema.dziękuję za przeczytanie i dobre słowa. pozdr.
Marlett Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marianno,wiersz może się obyć bez ostatniego wersu. dziękuję .pozdr.M.
allena Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przychylam sie do tej opinii - nic tu po mnie:( A.
allena Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj. nie zapędzaj się tak bardzo.
Marlett Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przychylam sie do tej opinii - nic tu po mnie:( A. Sama tak twierdzisz,nie zaprzeczaj. A może mnie oświecisz Swoim dobrym wierszem. Nie znalazłam.Byłoby miło. bez odbioru.Trzymaj się.
Rekomendowane odpowiedzi