Wiktoria Hieacynt Opublikowano 17 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 przyszłam do ciebie po cichu, na palcach byś nie wystraszył się spragnionej kobiety piliśmy wódkę słuchając zegarka patrzyłam na ciebie spod długich rzęs trącając ogień smutnym oddechem zaszumiało nam w głowie tobie alkohol, mi twoja bliskość utonęłam w marzeniach; czułam jak palcami nakładasz na moje ciało wszystkie barwy siebie lecz niczym na smutnych obrazach pozostało jedynie drżące ciało niechcianej kobiety więc… dokonam tej nocy mordu femme fatale kawałek po kawałku twego ciała zamknę w pudełku po butach i schowam pod łóżkiem teraz ty którejś nocy przyjdziesz do mnie po cichu, gdy samotna będę leżała w pościeli upijesz mój sen
degrengolada Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 nie nie nie dlaczego, powiedz mi, dlaczego ludzie piszą takie gnioty? d.
Czarna Perła Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 coś w tym jest, ładnie stwarzasz klimat tylko momentami tak chaotycznie. "więc… dokonam tej nocy mordu femme fatale kawałek po kawałku twego ciała" to w ogóle nie pasuje - zbyt dramatyczne (na siłę) do całkiem przyjemnej reszty... "zaszumiało nam w głowie tobie alkohol, mi twoja bliskość" tobie-twoja -> za blisko stoją, może by tak wyciąć "twoja" ? mozna by troszke popracować nad tym pozdrawiam ciepło cz.p.
allena Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 wiersz wymaga solidnego dopracowania - sam pomysł niezły:) A.
Espena_Sway Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 zgadzam się z Alleną. pomysł, moim zdaniem bardzo dobry, sam tekst posiada kilka dobrych momentów, które niestety przeplatają się z tak niefortunnymi powtórzeniamiutonęłam w marzeniach; czułam jak palcami nakładasz na moje ciało wszystkie barwy siebie lecz niczym na smutnych obrazach pozostało jedynie drżące ciało niechcianej kobiety czekam więc na dopieszczenie, i życzę powodzenia Espena Sway :)
Wiktoria Hieacynt Opublikowano 21 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 dzięki za komentarze- bardzo budujące. Ten tekst musi jeszcze poleżeć, ale prędzej czy później z nim pokombinuję! :) pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi