Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) Fala jej uderzenie w ułamku sekundy o brzeg rozbite fala spisana na straty bieg życia realia w sny zakute jutro myśli w pnączach marzeń usnute wrzesień, 2005 Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
kyo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 hm, 1sza strofeczka na niee, reszta całkiem fajna, lekko i przyjemnie;) Pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Hej Natko, jak dla mnie w pierwszej tylko "bicie" do zmiany, poza tym jest rzeczywiście bardzo udanie, fajna, krótka forma. No i trochę nam się tematy splatają, co? :) Kłaniam się! :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zmówiliście się z Bartoszem czy co? :) Trzy razy rym, dobrze widzę? Może sieci Ci podrzucić? Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 kyo...:).. dobrze ,że coś w ogóle na tak..;) Pozdrawiam... :)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Witaj Bartosz, bicie..? ale co podstawić ewentualnie w to miejsce..? Miło mi ,że reszta w miarę. Serdecznie pozdrawiam... :) Czy splatają sie tematy, zaraz sprawdzę.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Alicjo...tak przy okazji.. wydrukowałam sobie Twoje wiersze, ot tak.. by w wolnej chwili oddać się rymowankom. A kto ich tam wie, zmowa czy nie..:) a te sieci, to komu...? Miło, że wpadłaś do mnie, pozdrawiam serdecznie... :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Tak na gorąco, militarnie: atak fali - w ułamku sekundy o brzeg rozbity :)
Ewa_Kos Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, ''bicie'' kojarzy mi się z pianą i teraz tak pomyślałam,że w falach jest tyle piany...Podoba mi się taki krótki zapis i znowu w górę + Pozdrawiam serdecznie:))))) EK
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartosz, dziękuję z całego serca... ale ten atak naprawdę zabrzmiał mi aż za bradzo militarnie.. wybacz mi, ale nie skorzystam... :)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ewo, właśnie to bicie było w początkowej fazie "rozpisane z pianą", ale zrezygnowałam. Pozdrawiam... :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartosz, dziękuję z całego serca... ale ten atak naprawdę zabrzmiał mi aż za bradzo militarnie..:( wybacz mi...:( nie skorzystam... A wg mnie to się dobrze komponuje ze "spisaniem na straty":) Żarcik:) Pa!
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Bartosz... pomyślę.. teraz muszę zmykać.. narazie..:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nata, sieci mogą być na przykład na złotą rybkę dla Ciebie :) Moje wiersze wydrukowałaś sobie? Jejciu, to chyba komplement, dziękuję i pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 9 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Jeszcze momencik, by Tobie odpisać, a tak, mogę sobie czytać, co chcę i kiedy chcę.. :) Co do sieci, mogą być na mnie..;) bo ja ryba... pozdrawiam i zmykam.
fr ashka Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 taki wypunktowany wierszyk, mimo że o fali, to jednak nie płynie... pozdr, frrr ;)
Nata_Kruk Opublikowano 10 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 fr ashko, bo on nie miał płynąć... dziękuję za wizytę, pozdrawiam... :)
marta_sawicka Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 przyjemny wiersz ,pod moim wierszem odpisalam ci na temat namacalnosci wirtualnj przyjazni,pozdrawiam i zycze ci tego samego:)))))))))))
Nata_Kruk Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Miło mi, że zechciałaś do mnie zajrzeć Marto, dziękuję... jeśli chwila ta była przyjemna, cieszę się. Pozdrawiam... :)
egzegeta Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 jeszcze nie zacząłem czytać komentarzy a już "bicie fali" mnie zaintrygowało. Bartosz proponuje atak, ja proponuję "uderzenie" bo fala uderza. Uwierz mi Natko, bo ja od morza jestem niczym ten wiatr:) Wiersz napisany w mojej tonacji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi