ot i anka Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ...zamiast tak siedzieć przed kompem? kto chętny? zapraszam do wroca!
John_Maria_S. Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Dzięki ! Piję gorzałę (drinki):)))))))))) w tej chwili.
ot i anka Opublikowano 2 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 tak, panie 16-letni, żonaty...pijący Johnie????:D
John_Maria_S. Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 A Jerry Lee Lewis ?( no widzisz znam jeszcze jednego Lewisa! he!he!). To znaczy jego żona Mary-14 lat! mężatka i też pewnie piła drinki !!!!!!!!!: )))) Kiedyś pójdziemy na tego browca ....Pewnie do P.R.L.-u albo 555! nie ma sprawy!!!Pa!
zak stanisława Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 jak widzisz dzisiaj nie siedziałam przed kompem, nawet na grzyby nie poszłam ,a tak obrodziły! dzisiaj piję! i to wcale nie dr=inki i nie pywo!Warszawka górą!
Ewa_Kos Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ja byłam na grzybach daleko, daleko - jednak do Ciebie jest dalej. Szkoda, że istnieją ''odległości''...:))))) Pozdrawiam z piwem i takimiż oczami świecę, ale co tam...EK
John_Maria_S. Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 A ja znalazłem tylko kilka prawdziwków, bo polazłem do lasu po nocnym siedzeniu przy kompie. Ale piwo wypiłem ..w lesie.
ot i anka Opublikowano 3 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 a ja nie byłam w lesie:p a piwa nie mam ochoty...chyba chora jestem...:(
pathe Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja byłam wczoraj na grzybach.zabrakło miejsca w koszyku, musiałam koszule ściągać;)
Rekomendowane odpowiedzi