zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tadeuszowi H może powinniśmy szczerze wyznać wszystkie nasze winne sprawy pospołu i każdy z osobna ja na przykład przyznaję się do notorycznego łańcuchowania wolności - nawet pisanej brutalnie toporzę swobodę wypowiedzi to znaczy nie ucinam języka: mówić pisać co chce ale jeśli nie to czego oczekuję to kłaniam się awersem sprawiedliwego siedzenia nie wiem czy to dobrze prawdę mówiąc mało mnie obchodzi pochodzenie etniczne i orientacje wśród bytowników dyskusji dziś mało a jeszcze mniej z respektem dla partnera dziś się po prostu rodzi z wszechwiedzą (władzą?)
kalina kowalska Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 tak, właśnie tak, taką Cię lubię :) pozdr
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 rozgadaną, gadaną, gada, daną? dzięki kalino! buźka
allena Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Pani Stanisławo - wiem czego dotyczy wiersz. :) A.
Ewa_Kos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już Stasiu miałam Ci wierszem odwrotnym odpisać, ale nieee; widzę masz sporo racji w tym co piszesz.Gratuluję pomysłu i pozytywnie ''zazdraszczam'' Buziole i pozdrówka :)))) EK z ''przyległościami'' ;)))
M._Krzywak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 dużo w tym trafnej obserwacji, dużo... Chociaż ja bym potraktował ten wiersz jako przyczynek do dyskusji - ale ta szczerośc nieraz ukrytą ma twarz :) Pod wrażeniem - zarówno językowym jak i treściowym. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 moi kochani a ja już myślałam ze każecie iść do prozy...czyli kozy z tym wierszem, tym bardziej się zaskoczyłam . Kosie przyległości przyszli w gości? le malko, nie bądź taka grozna, a gdzie miałam sie udać jak nie do przyjaciół!- he he Alleno, a ty ciągle pani, weżże przestań, mam imię Stasia, Michaelu, miło,że tak sądzisz... pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to mnie się podoba bez poprawek
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to bedzie bez,
jacek_sojan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 pyszna ironia w poincie; ten "H" to kto - Hołuj? za przeproszeniem...? bo też pasuje; wiersz polemiczny, zaczepny, sensowny i znaczący; dobrze! J.S.
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się. to z pewnością troszkę wyższy poziom niż na nasze forum przystało;))mogłabyś łaskawie go tak bezczelnie nie zawyżac?:PPP żartuje oczywiscie,Stanko pisz tak zawsze a bedziemy szczesliwi ja na przykład przyznaję się do notorycznego łańcuchowania wolności - nawet pisanej awersem sprawiedliwego siedzenia nie wiem czy to dobrze dziś mało a jeszcze mniej z respektem dla partnera dziś się po prostu rodzi z wszechwiedzą (władzą?) brawa
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, każde Ha pasuje ale ten wiersz ma konkretneho , któremu jest poświecony jak dobrze spojrzysz to na P jest na razie jeden H, to dla niego... miło że zagościłeś z dobrym słowem, pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Martyno, ee tam nie żartuj.... ale powiem ci, że poszłam z nim do Z- kij w mrowisko... ale na razie nic, bez echa. pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi