Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 najpiękniejsze obrazy wychodzą spod ręki śpiącego człowieka kiedy nieświadomość dzieli się pędzlem ze stożkami sjeny i cynobru na palecie borsucze włosie muska miękko brzuchy sennych aktów kładąc cienie porównując je z dniem w gazetach mieszając z pruskim błękitem oka karmin miesza się z kremem nieznacznie rozjaśniając kontury nocy a ołówkowy szkic ożywa poza ramą wtulając się w ramiona malarza
Annabel Turtle Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Fajny wierszyk. Pełen... barw... ;)
Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo ładnie , podoba mi się , barwnie i nastrojowo. Pozdrawiam Tadeusz
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cudowny wiersz.Wogole powinno go tu nie byc.Powinien sie znalesc w dziale Z..Oplywa delikatnie metaforami i tryska zmyslowoscia.Bardzo udany wiersz..
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A to zależy od moderatora w jakim dziale może znaleźć sie wiersz?
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ślicznie ożywiłaś ten szkic :) a przesunięcie niegdyś należało do ZW ale zawiesili działalność... Serdecznie pozdrawiam Natalia
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W jakim dziale ma znaleźć się wiersz zależy tylko od zamieszczającego, ale żeby zamieścić w Z, trzeba najpierw przejść do tego działu i wykonać próbę zamieszczenia :) Polecam. i pozdrawiam
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ...kolejny ładny obrazek.... tylko obrazek
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to dobrze, ze tylko obrazek, jak napisałabym jakiś wywód filozoficzny na tematy egzystencjonalne to sama sobie bym w dziób dała :P
Julia_Tomaszewska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja nie mówie, że to żle.... lubię to ale jak czytałam Pani wiersz nie miałam nastroju
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja wcale nie mówię, że wszystkim musi się zawsze podobać to co piszę Pani Julio :) Tylko wyjaśniam, dlaczego lubię taki styl a nie inny :)
Rekomendowane odpowiedzi