EWA_SOCHA Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 krzepka tomaszowianka ze swoim kolegą poznała mechanizm erekcji razu pewnego na konferencji wyznała że moment szczytowy zależy od temperatury lewej części głowy seksuolodzy są podnieceni do dnia dzisiejszego
HAYQ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 I nigdy nie wiadomo co ich znów podnieci, A czas nieubłaganie...jak dachówka leci.
zak stanisława Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 co tam dachówka cegła z drewnianego kościoła wybije niejednemu guzioła
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 kiedyś tak się rozchulałem że momenty trzy złapałem teraz punkt temperaturowy mam na samym środku głowy co mam robić?
HAYQ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dużo krwi w Twej głowie płynie, A więc włóż ją między uda: Ance, Hance lub Marynie... Ta terapia czyni cuda. Krew odpłynie Ci od głowy I zabierze myśli nieco, Ale temperaturowy Punkt się niżej znajdzie nieco. ;)
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyżej, niżej, niżej, wyżej do erekcji coraz bliżej temperatura skacze nierówno okrutna Maryna mówi trudno czas do pracy iść już; hej!
Rekomendowane odpowiedzi