John_Maria_S. Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Przejdż trzy razy na piechote z Karłowic na Psie Pole, wstępując po drodze do kilku piwiarni w Rynku, i śpisz jak zabita. Sprawdzone. p.s. W zasadzie jest to sposób na raz....kwestia kasy !
Miłka Maj Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, ja.
Olesia Apropos Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 zgapiłaś ze mnie wątek. wybaczam. poczytaj rady dla mnie. nie poskutkowały. jednak nic nie działa tak, jak ostre rżnięcie. /o.
ot i anka Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nie wiedziałam że zgapiłam...ostatnio dopiero po dł€uuuugiej przerwie tu bywam...ostre rżnięcie nie zawsze pomaga;)
Kris o Poranku Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?? mi by sie ssanie włączyło ja mam wtrysk wielopunktowy ;-))
Dorma Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn, że jak ktos po całym dniu pracy nie może nadal usnąć to jest nienormalny? ja nie raz, jak byłam zmęczona kładłam się do łóżka... i przewracałam z boku na bok... :/ bo nie mogłam zasnąć Nie zrozum mnie żle.. Mówiłam o sobie. Ja po całym dniu pracy zasypiam bardzo szybko :)
mayka Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 hej no!! gdzie są ci co nie śpią :) Chyba nakręciłam się "Lost in translation", ale pod ręką tylko piwo...
Dorma Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi pomaga zawsze:)
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja prawie w ogóle nie sypiam. lece na ostrych tabletkach i nic wiecej. bezsennosc? ciezka choroba. jak zwalczyc? odp : nie da sie.
teraa Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na nieustajace problemy ze snem potrzebuje kogoś kto potrzebuje mnie"
Rekomendowane odpowiedzi