zak stanisława Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dostałam awans i pnę się ku górze a tam nie fiołki i nie bzy kokanie o twarzach niby wesołych plotą pierkatki z madołów nizinnie naiwni wypatrujemy oczy wiście nikt nie da gwarancji na nie bo wiem z pewnego źródła zatruta strzała ugodzi znienacka na szczycie ciepłym słowem przemówi ludzka upota bez gł-owy po polsku? dostałam awans i pnę się ku górze a tam fikołki i bzykanie o twarzach niby wesołych plotą makaty z pierdołów a w dole naiwnie wypatrujemy - oczywiście nikt nie dał gwarancji na niebo wiem z pewnego źródła: znienacka ugodzi nas strzała zatruta słowem - głupota ludzka
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Cóż pani Stasiu, tak to jest - człowieka parę dni nie ma, a tu już nowe porządki robią, a rozpychają się, aż strach. Co do tekstu, to wydaje się jednak zbyt jeszcze "nieuczesany", choć kipi od pomysłów. Zwłaszcza wersy 3 i 4 mi się bardzo, choć tylko wyczuwam co tam jest napisane. Pzdr! :)
zak stanisława Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Eugenie- to dialekt co zwie się żaku - he he pozdrawiam ciepło Bartoszu, myśli czesane są poniżej>turlanka> pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wiedziałam, wiedziałam, ze dopiszesz i moje czekanie nie było nadaremne.Za pomysł duży plus i za wykonanie też duży plus. Oj Żaczku widzę, że idzie ku lepszemu...Podobasię! Buziol! Pozdrowienia serdeczne:)))) EK
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hihi:) To ja wolem po polskiemu jednak, bo to od razu nabrało ładnej fryzury:) Czy nie "znienacka"? Tak to mi się z Nienackim kojarzy... :)
zak stanisława Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo ten nienacki tak znienacka zaskoczył- he he, widzisz? jak trafiłeś, pozdr. Ewo, ale jesteś cierpliwa, czekałąm że sie doczytasz, pogówkujesz, he he cmokam
zak stanisława Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 le malko, dzięki, ale lepsze od upoty gł-ównie są pierkatki z madołów- he he cmokes
kyo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 chybam mniem mgly we oczętach;) heh jutrom zalądnę :) smaczowicie tu:D Pazdrawiam
zak stanisława Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HA! zapraszam na głowkowanie stylu - żaku czy też innej papuzi po-zdraw i jam
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 czyli która wersyja obowiązuje? z drobnych uwag:wiem z pewnego źródła: nagle ugodzi nas strzała zatruta słowem - głupota ludzka tak mi się widzi, ale pewnie na wiele się nie przydam, heh ;) dobrego dnia Zaku :)
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 kyo, dobrze cisie widzi ale tak napisałam żeby zachować w ostatnich wersach rym: wesołych- pierdołów zatruta- ludzka takie było zamierzenie, pozdrawiam serdecznie dziękując za poświecenie- he he
kyo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale uparci jesteście Połeci na te rymy, rytmy i inne kfiatki, eh;) ale dobrze mi tu Stanisławo
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wow, kyo, jakże cie-szę widzieć! raczej czy?tać!
Antoni Slawbicki Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 co to jest "pierkatki z madołów"
zak stanisława Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. makatki z pierdołów lub jak kto woli pierdatki z matołów he he pozdrawiam Antoniego
Rekomendowane odpowiedzi