Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 myśli - niedzielnie złudzeniami czasem trzeba pierdolnąć do utraty rozumu potem mało przygryźć wargi i podlać doniczkimyśli - poniedziałkowo że się przydarzył był słowem zapisany w przelocie zarys twarzy nie tak chcę w pełnym wymiarzemyśli – wtorkowo stworzyciel zaczął od grzechu świat nazywa siebie cudem początkiem i końcem musi być kobietąmyśli – środowo a jeśli mnie w połowie chciałbyś zapomnieć - nie zgub czasu od po brzegi przypłyńmyśli – czwartkowo wariatka piękniejsza od kiedyś już jutro u-kochanka w fioletach diabelskie byle tylko nie. zaprzeszłamyśli – piątkowo nie napinam na wyciągnięcie smyczy w dłoni klucze bez znaczenia szukam w nienazwanych myśli – sobotnio i te będą odbiciem innych godzin kiedyś mocniej żyć dalej umierać - wszystko wtórne
Olesia Apropos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 wtorkowe i czwartkowe ulubione, kochanie:)) buziak
le_mal Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wreszcie! To dziecko zasługuje by istnieć w całości. Dle mnie-niedzielnie,wtorkowo,,czwartkowo,piątkowo,sobotnio. To je dobre!Każdy ma coś dla siebie. Pozdrawiam Miłkowo!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Piękny łańcuszek, koraliki aż błyszczą:) Nie ma bata, zabieram - grunt to mieć plan na następny tydzień;) A poważniej? Poważniej - nie mam do czego się przyczepić. Ale nie myśl sobie - jeszcze poczytam. Pzdr!
kalina kowalska Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ożeszty! fajne środowe jakby z mojej własnej środy :)
Ewa_Kos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wiesz, chyba czułam,że zobaczę te ''kawałeczki'' razem.Fajnie to wymyśliłaś. Pozabierałam sobie...mogłam? pozdrówka i buźka:)) EK
Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zabierajcie, kochani - co chcecie:)) Co prawda to był tydzień zaprzeszły, więc nie wiem jakby to się miało do rozkładówki tego tygodnia, no ale kiedyś tam wtórne wszak; miło, że choć palcami przegarniane gdzieś tam - coś tam w Waszych myśleniach; Za ślady dziękuję - odnotowane w serduchu; serdeczności/V.
M._Krzywak Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Miłko - pierolnąc zawsze potrzeba. A jak ktoś powie, że nie, to jeszcze raz. Czyli tak. Co by tu jeszcze... :) Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 chyba tylko tyle Michale, że czasem można sobie kuku zrobić - ale dla idei warto; pozdr./V.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, że rozmywam temat i w ogóle z innej beczki, ale mój kumpel, który jest 100% cholerykiem kiedyś dopiero 5 dni po tym jak "pierdolnął" odkrył, że ma złamane trzy palce:)
Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 hahahaha, ja po 2 tygodniach to stwierdzam, ale jeden;P
Miłka Maj Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedźmo, Ty nie kukaj ino stukaj;P
Olesia Apropos Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedźmo, Ty nie kukaj ino stukaj;P łoł :D
Lady_Supay Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Fizjolog z Ciebie ;) znaczy filozof ;)) Jeżeli takie miewasz myśli - zapisuj je codziennie. Fajne. :) Słonecznie.
Miłka Maj Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fizjoloszszszka chyba, hahaha:) A myśli miewam boszszsz - strach się bać, więc nie wiem;P Dzięki za odwiedziny, cmok/V.
zak stanisława Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 mysli, które miewasz dalej rąb po kartce, bo robisz to świetnie. tylko słońca nie zaduszaj, bo się obraziło i nie świeci, a wiesz, kiedyś też pierdolnęłam... miotłą, do dziś nie mam czym zamiatać, he he za plan tygodnia biję brawa! pozdr.ES
Miłka Maj Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, u mnie mioteł w zapasie - podeślę Ci taką zajeb....cie wiedźmowatą;P Dzięki z ukłonem, buziaki już niebawem osobiście:))
Lady Aj Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 dla mnie super a piątek i sobota to już po prostu wisienka na torcie. mniam. pozdrawiam cieplutko. L.A.
kyo Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 dobry, bardzo mi sie podoba. plynie i rozpedza sie z kolejna strofka. :) Pozdrowki
Rekomendowane odpowiedzi