kyo Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 mam kilka sekund, powinienem coś przekazać? gwarancja sukcesu, mechanika zysku – kwant miłości. być jak pies – jak johny walker, pan samochodzik, wybełkoczemy love me tender? na dworcu szprycuje się para. założymy pętlę na nogę – indywidualna strategia, wielowymiarowa kasacja bytu określona bezruchem. bezradnie gnije ścięgno achillesa; bardziej kłaniam się brzuchem, a palce najlepiej trzymać w uszach, mniej bolą kluczowe rozwiązania. idź i zgrzesz przez telefon, to nie twoja wina, to system jest głuchy. umierajmy w pozycji horyzontalnej z głową zwróconą w szare szeregi chmur na sprostowanym portalu nieba. i błogo nam będzie.
Olesia Apropos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 no NARESZCIE Jasiuuuu!!!! nie mogłam się doczekać, bo te ostatnie Twoje wiersze mi jakoś nie leżały, a ten jest świetny, bardzo mi się podoba:))) i zabieram bez pytania:))) buźźź/olcysko
kyo Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moze byc i tak. :)
kyo Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ze wszystko sie podoba, zadnego ale? nie bedzie? :)
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ze wszystko sie podoba, zadnego ale? nie bedzie? :) Ode mnie nie będzie, bo zwyczajnie sie podoba. Pozdrawiam i zabieram szkoda,że odbitkę - Olesia była szybsza. :))) EK
kyo Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ze wszystko sie podoba, zadnego ale? nie bedzie? :) Ode mnie nie będzie, bo zwyczajnie sie podoba. Pozdrawiam i zabieram szkoda,że odbitkę - Olesia była szybsza. :))) EK ;) dzieki Ewo Pozdroweczki :)
kyo Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moze byc i tak. :) ekhem, chodziło mi o zmianę kolejności ;P ale ja Cie zrozumialem w uszko ;)
Olesia Apropos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ze wszystko sie podoba, zadnego ale? nie bedzie? :) żadnego żadnego żadnego:))) ps. przepraszam Ewo;))
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 małe pytanko? czy tokaj można pić bez kostek lodu? jakoś u Ciebie nie ma wyboru wręcz skrzypi i SIĘ marudzi (bo nie wiadomo o czym i po co) pytanko drugie - od kiedy poeta utożsamiany jest z katastrofistą? proszę podać datę swych urodzin będę wiedział na przyszłość z ukłonikiem i pozdrówką MN ps. komentarz dotyczy wiersza, o autora tylko się otarłem metamorfozą
kyo Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem, Tokaj mozna pic bez kostek lodu, gdy jest dobrze schlodzony ;) nie mialem pomyslu na tytul, wiec cos takiego wymyslilem, no i komponowalo mi sie z 1 wersem. 1981 r. Pozdrowki :)
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 a ja poproszę tylko kostki lodu:) i mi się podoba:) pozdrawiam ewa
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. owszem, Tokaj mozna pic bez kostek lodu, gdy jest dobrze schlodzony ;) nie mialem pomyslu na tytul, wiec cos takiego wymyslilem, no i komponowalo mi sie z 1 wersem. 1981 r. Pozdrowki :) dzięki - właśnie zapamiętuję z ukłonikiem i pozdrówką MN
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 kyo, a mogę wiedzieć jaki miesiąc?
kyo Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Ewo, w poniedzialek mialem urodzinki :P ukloniki :)
EWA_SOCHA Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystkiego najlepszego:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja urodziłem się z 13 piatku na 14 sobotę (sorka za wtrącenie) z ukłonikiem i pozdrówką MN
kyo Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 a dziekuje, dziekuje Wszystkim :)))
Jaro Sław Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Za dużo... nut? ;o) Acha, system to mit.... (zwykle to paru sfrustrowanych 50-latków).... Nie mogłem sobie darować.... Pozdrawiam.
kyo Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nut? nie rozumiem. no tak, z tym systemem przesadzilem, jakies takie moralizatorstwo na koncu wyszlo, heh ;)
EWA_SOCHA Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja urodziłem się z 13 piatku na 14 sobotę (sorka za wtrącenie) z ukłonikiem i pozdrówką MN najlepszego Messalin!!! żebyś miał głowę pełną tych pomysłów zwariowanych;) 13/14 - znaczy taki na wpół pechowy? :)))) też 81? dzieci stanu wojennego; się może jako kombatanci gdzieś zapiszemy, jakaś ręta... te, no... meetingi raz w roku; kwiaty, piosenki harcerskie; sztandary:) a tam...idę spać.
Rekomendowane odpowiedzi