zak stanisława Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Boża krówko niedorajdo! Leżysz i przebierasz cienkimi łapkami. Manna z niebios już nie skapnie. Przez gałęzie oddala się skrawek bożej łąki. Jeszcze wietrzysz? Buu - żuczku mało dziś przebiegły, tak nażarty wybierasz się do nieba ? gównojadzie!
Jerzy Rybak Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 :D szkoda, że Twardowski nie żyje.
zak stanisława Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale jego poezja żyje, a mój żuczek to alegoria na ekxpo...rt Kochany Rybaku, dzięki za ... wiesz za co... pozdrawiam machając płetwą leszczyska.
jacek_sojan Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Boża krówko niedorajdo leżysz przebierając cienkimi łapkami wata niebios ci nie skapnie oddala się przez gałęzie skrawek bożej łąki jeszcze wietrzysz buu - żuczku mało dziś przebiegły tak nażarty wybierasz się do nieba ? gównojadzie - tak mi się odmieniło to czytanie; :)) J.S
Owieczka Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Naprawdę udany wiersz. U mnie- wywołuje uśmiech. No i są zaskakujące momenty. Całość przyjemnie się czyta... A chyba o to chodzi? :D Pozdrawiam!
zak stanisława Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Jacku, jakże mi miło żeś raczył...ładnie ci się odmieniło, tyż sie podoba i wiesz jakoś weselsza twoja wersja, uśmiałam się pod nosem, a tu o to przecież chodziło, pozdrawiam le malko, dzięki serdeczne. Owieczko miła, witaj wśród wilków- he he, dziękis
pathe Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Stasiu Ty psotko tęskniłam za Tobą. Twoje wiersze dają się ponieść myślom humorzastym:) całuje serd/Aga
zak stanisława Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Agusiu, jak miło ...też cię lubię, pa!
pathe Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 humorzastym a potem zadumie smutnej. lubię te poziomy. no- znikam.
Ewa_Kos Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Wygląda na to, że spotkałaś tego żuczka? Fajnie pogadałaś z tymi owadami.To też stworzonka naszemu światu przypisane. Podoba się forma i treść :)) Pozdrawiam ciepło i czekam na deszcz!:)))) EK
zak stanisława Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 deszcz u mnie jest codziennie, tyle ze słony, ale prawdziwy też był w nocy. pa Ewuś
Rekomendowane odpowiedzi