Ewa_Kos Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 zgromadziłam setki doświadczeń niczego mnie nie nauczyły ponad nieczułą otoczką nocy gwiazdy jak iskry metal o metal ognikami poczucia rzeczywistości w każdym zakątku duszy i tak wypadło na niezgodę uśmiech szyderczy zabrzmiał jak echo twoich wyrzutów nigdy nie miałeś dla mnie czasu moje pytania o sens - nic nie zmieniły bo brak odpowiedzi odebrał nadzieję na cud zostały tylko słowa złożone na stosie całopalnym - fotografie stale wypełniają nie istniejące albumy nigdy się o nas nie upomną
macte poema Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 ja też niczego się nie nauczyłem ...
Witold Marek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ostatnia strofa - przykuwająca i inspirująca, aż odłączyłbym ją i "wykoleił" w osobny wiersz. Idea naszych pretensji do rzeczy i pretensji rzeczy do nas - we wszelakich układach i wydźwiękach prowadzi do wyostrzenia spojrzenia. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd. EK
Ewa_Kos Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za komentarz - mam czasem takie trudne chwile, ale kto ich nie ma...Myślę że co do ostatniej strofy - jest dobry pomysł. Dzieki i pozdrawiam serdecznie :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pomachanie, bo choć trochę weselej. Dziękuję,ze byłaś, a ja dziś zacznę pisać i poczytasz...Pozdrawiam i buźka. :)))) EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Smutno i rozliczeniowo, przejrzyj film jeszcze raz, zobaczysz i fajnie, pewnie. Pozdrawiam, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Le malko dzięki wielkie. W nocy popadało to może i ta tęcza przyjdzie...? Pozdrawiam serdecznie i buźka :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stefanie - przeglądam i przeglądam i nic... Pozdrawiam serdecznie:))) EK
allena Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu więc wszyscy pytają choć wiedzą,że nie?:) A.
adam sosna Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 czemu więc wszyscy pytają choć wiedzą,że nie? nie wiem!:)
Ewa_Kos Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz napisałam nie z wyobraźni a z prawdziwych przeżyć. Jakoś tak się w życiu plecie,że człowiek pyta i ma nadzieję, choć od początku na temat sensu życia nikt nie napisał żadnego konkretu. :))) Pozdrawiam. EK
Ewa_Kos Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czemu więc wszyscy pytają choć wiedzą,że nie?:) A. Pytają wtedy, gdy nawet nadzieja zawiodła. :)))) pozdrawiam. EK
Rekomendowane odpowiedzi