adam ch Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 uslyszalwem cichy glosik ktos lagodnie mowil halo jeszcze wczoraj bym nie wierzyl ze zatesknie kiedys za nia cos ujelo mnie w ty glosie dziwnym czarem ogarnelo jeszcze wczoraj bym nie wierzyl serce moje bilo jedno dzis podwojne bicie slysze dusza moja wicher miota jeszcze wczoraj bym nie wierzyl ze gdzies ,kiedys znow pokocham o ironio ludzki losie czemu dreczysz moja dusze jeszcze wczoraj bym nie wierzyl dzisiaj jednak wierzyc musze
Tali Maciej Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 subiektywnie stwierdzam że to bardzo słaby wiersz ja zdecydowanie na NIE pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 a mnie sie podoba;D przecież to jest niezwylke urocze... ;) pozdr/olena
Alicja_Wysocka Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dobry na poprawienie humorku, podoba się :) Masz literówkę 'jeszcvze' Poza tym, wywal te zabłąkane przecinki, bo skoro nie ma interpunkcji, to co one tam robią?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 j.w Humorek może poprawić i ciąg dalszy nastapił: dziś na plaży piękne nimfy patrzeć na nie to radocha jeszcze wczoraj bym nie wierzyl że tak szybko się odkocham pozdrawiam Jacek
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mi też się podoba, ale jest tam nawet kilka litwrówek, lecz sens widać:) Jestem na tak, ale plusik taki mały... Pozdrawiam P.S. uRzEkŁo:)
Beenie M Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wiersz lekki, sympatyczny, a z komentarzem Jacka, wywołuje uśmiech :)))) Na pewno humor poprawia. pozdrawiam serdecznie
Piast Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Nie jest dobrze, gdy po napisaniu wiersza nawet się go nie przeczyta, bo gdyby autor spojrzał w ekran, przeleciał po wersach, przeczytał uważnie to, co napisał i poprawił oczywiste byki, to byłoby całkiem , całkiem... A tak to myślę, że rzucił jak ochłap swoich słów kilka na forum, coby przeczytali i rozpłynęli się w zachwycie nad geniuszem nawet, gdy ten spłodził wiersz niestarannie napisany - dla mnie olewając nas wszystkich równo... A pewnie, mogę nie komentować, ale skoro jest, to po to by przeczytał go ktoś. I padło też na mnie... TAKI mam komentarz... Piast
M._Krzywak Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ja uważam, że jedna "dusza" w tekście to aż nadto - a tutaj sa aż dwie. Zdecydowanie te cztery wersy pana Jacka S. kupuje - wiersz powyżej - nie. Pozdrawiam.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 szczerze mówiąc nie wiem co tu się może podobać, ale skoro komuś może to widać coś może jest ja nic takiego nie widzę, więc (a niech będzie, że też subiektywnie) uważam, że powyższe jest słabe pozdrawaim:-)
adam ch Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 autor nikogo nie olewa ale po kilkunastu latach za granica pozapominalem co nie co z naszej polszczyzny a w szkole tez niezabardzo sie przykladalem z tad te byki wiersz no moze nie jest najlepszy tak poprostu pisze to co czuje i mysle polskie slownictwo troche juz skapowate ale staram sie jak moge moze nastepny postaram sie sprawdzic ze slowniczkiem a za ten z gory przepraszam ;-)))))))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi