Miłka Maj Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 i drzwi kolejny raz zamknięte ironizują na dobre potęgując na złe pomimo trzepoczących próśb o zawieszenie coraz trudniej czasem nawet przychodzi to spojrzenie. na chwilę nieświadomie odbija się od niego
Olesia Apropos Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 ironizuje na dobre potęgując na złe pomimo trzepoczących próśb nieświadomie odbija się od niego - ulubione z wiersza:) pozdrawiam
kyo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 trzepoczace prozby bym wywalil, bo okropnie mnie telepie ;) a reszta zjadliwa, nawet bardzo Pozdrawiać ;)
Miłka Maj Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 nie wywalę:P trzepoczą białe płachty pokojowe - co by to nie miało znaczyć trzepoczą rzęsy, a peeelka, jak każda baba - rzęsy ma :) czy ja dobrze czytam? 'zjadliwa'? chyba upał się Panu dał we znaki :P pozdrawiam/v.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Cięzki przypadek, Miłko, całuję, 52 kalorii, Stefan.
Roman Bezet Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to są straszne momenty ;) dalej lepiej, a koniec nawet bardzo ;) pzdr. b
Miłka Maj Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 hmmm, coś podobnego :) ja wiem - upał; myślę cały czas o tych momentach /i tamtych również/ buzioł/V.
Rekomendowane odpowiedzi