Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 no coś ty przecież nawet nie jestem łysy że mamy bramkę i bramę i tylko ogródek kopię regularnie jak to za mało goli a od pierwszego do pierwszego aha w związku z rachunkami żółta kartka a pamiętasz jak sędzia odgwizdał mendelsona powiedziałaś nie szalej graj w obronie i w pomocy a teraz mam do ataku i faulować
le_mal Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A to dobre.Faul lepszy niż ławka rezerwowa. pozdrawiam.:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i niż czerwona kartka, pzdr. Stefan.
Tali Maciej Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 już za cztery lata, już za cztery lata Pan Rewiński mistrzem świata
Lady_Supay Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Pomysł mi się podoba, jednak skróciłabym trochę. Wg mnie potrzebne nożyczki i wcale nie do włosów. ;) Słonecznie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiwat Maciej! Pozdrawiam, dzisiaj w ataku, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawaj pomysł Ewo, będę ciął, dz, piwnie, Stefan.
Gość Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 koncept wiersza wydaje się głupawy bo co wszyscy jesteśmy piłkarzami ;) oczywiście żartuje wiersz mi się spodobał właśnie za tę przewrotność ciekawa parodia ;) pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W jakimś sensie wszyscy jesteśmy zawodnikami. Pozdrawiam, dz, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi