Bartosz Wojciechowski Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj tam... tylko psujesz statystykę;) Też tak lubię, patrzeć jak strużki spływają wzdłuż. Pozdrawiam, ozonem zapowietrzony:)
Beenie M Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja statystyki nie zepsuję, bo też lubię być w objęciach wiatru, gdy niebo pęka na pół ;) Bardzo udana ta noc Pozdrawiam serdecznie
Lady Aj Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja też - bynajmniej nie w trosce o statystykę :) - powiem że bardzo mi się podoba. Piękny, porywający, groźny i jakże realistyczny obraz malujesz tym wierszem. Serdecznie pozdrawiam Lady - Lady :)
Ewa Jaworowska Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Obraz piękny, ale ja sie boję burzy , szczególnie , gdy jestem sama. Taki uraz z dzieciństwa. Wiersz - obraz warty namalowania.
pathe Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 duże wyczucie auutorki w dobieraniu słów. plus z usmiechem mmm:)
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :) Słonecznie.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że Ci się podoba. :) Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzie wuszko, cieszę się, że pomimo tych kilku szczegółów utwór się podoba. :) Nie wszystkim da się dogodzić w jednym krótkim utworku. :) Słoneczności.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espeno, miło mi to czytać. :)
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję. :)
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agnes, jak miło, że jesteś i jeszcze takie słowa...:) W kwestii tytułu już się wypowiadałam i oczywiście masz rację. Buziaki, E.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Milutko mi. :) Serdecznie.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, udana, udana. :) Słonecznie.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lady, miło mi, że do mnie zajrzałaś. :) Dziękuję za miłe słowa. Słoneczności.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, burza naprawdę nie jest straszna, a nami trzęsą emocje. Słonecznie pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fenkju. :)
Lady_Supay Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Jej, dawno (albo raczej nigdy;) nie otrzymałam tylu miłych komentarzy. :) Wszystkim razem i każdemu osobno - dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Tali Maciej Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 aż się podnieciłem(-: to się nazywa erotyk pełną gębą odemnie brawa
Rekomendowane odpowiedzi