Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 wiersz dedykowany dla J. dogoń mnie jak złapiesz - trzymaj spojrzenie mokre wciska wilgoć w każdy zawias namawiasz czule nie dajesz siebie perspektywa się zbiegła zamiast sufitu nad glową wisi skradziona chwila wyznań nie będzie - pomysł na życie zamuliła tytułowa wilgoć
Księżycowa Łza Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ojć, naszły mnie zbereźnie myśli :P A tak na poważnie: "namawiasz czule nie dajesz siebie" - to mi tak na popowy hit zajeżdża... "wyznań nie będzie - pomysł na życie zamuliła tytułowa wilgoć na zawsze" - trochę, jak dla mnie, już za bardzo "zamulone", zagmatwane...
Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Oj, bo to autentyk - na zamówienie.Dzięki za spojrzenie.:))) Pozdrawiam EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, dobry, no i pochwała wilgoci, w zasadzie, to o jest dobrze, jak jest.
Olesia Apropos Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhah mnie też;P bardzo się mnie podoba:))) buźka
Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, bardzo dziękuję i pozdrawiam:) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhah mnie też;P bardzo się mnie podoba:))) buźka Olesiu dzięki za uśmiech i zagląd :))) Pozdrówka i buźka :))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak Cię dawno nie widziałam i nie czytałam. Fajnie,że zawitałaś w moje progi. Cieszę się i pozdrawiam :)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, dobry, no i pochwała wilgoci, w zasadzie, to o jest dobrze, jak jest. Dobry jak dzień dobry. Pozdrawiam ciepło i dziękuję za zajrzenie:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja ja po łóżkiem, rozumiem, że jesteś gdzieś w kabarecie, zazdroszczę/
adam sosna Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 odpoczywają uśmiechy pracują łzy wilgoć jest niezbędna do życia uśmiechy? czasami
Ewa_Kos Opublikowano 3 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Adamie i wilgoć i łzy mogą być czasami uśmiech musi być zawsze - wtedy jest o wiele łatwiej :)) Pozdrawiam ciepło i dzięki za zajrzenie :)))) EK
jacek_sojan Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 jednak całkowicie zmieniłbym końcówkę, ta "tytułowa wilgoć" jest tu tylko jałowym powtórzeniem, nic nie wnosi; a gdyby: wyznań nie będzie - zamuliło pomysł na życie /? J.S podnoszę kwestię końcówki, pomimo wyraźnej dedykacji; właśnie dlatego; /! życiowo ustawiony tekst; najważniejsze że dedykantce się podoba! :)) J.S
Rekomendowane odpowiedzi