Miłka Maj Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wiersz dedykowany pomimo nadmiaru słów tak mało o niej wiesz – te pospieszne pociągi istnieją. relacje z miasta a do z szlag trafił nauki ścisłe. tylko reakcje chemiczne pomiędzy niedopowiedzeniami zbudzisz namiętność
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 cudo zabieram, nie pytam - bo dedykowany, jeszcze nie pozwolą... pozdrawiam serdecznie/a.m.t.
kyo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhahaha! cudo? wybacz, ale nawet jesli dedykowane jest to cudo to jest to UDO, nie, DNO.
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhahaha! cudo? wybacz, ale nawet jesli dedykowane jest to cudo to jest to UDO, nie, DNO. to jest Twoje zdanie mnie podoba się BARDZO i NAWET Ty tego nie zmienisz Jasiu
kyo Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhahaha! cudo? wybacz, ale nawet jesli dedykowane jest to cudo to jest to UDO, nie, DNO. to jest Twoje zdanie mnie podoba się BARDZO i NAWET Ty tego nie zmienisz Jasiu no ja wiem, ale mnie nerwi taka egzaltacja. tu nie ma na czym oka zawiesic:( literki.... cmok :)
Olesia Apropos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 bywa życie (dzięki, Paweł)
Chanah Letkowska Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Tytul bardzo, reszta zbyt scisla jak dla mnie. Pozdrawiam, Chanah.
allena Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jeśli przyjmę,ze tytuł sugeruje myśli zawarte w wierszu. a widzę że tak jest - to ok.-pośpieszne relacje- mają to do siebie.:) A.
le_mal Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja jestem na tak i plusisko ode mnie. Miłego dnia Miłko.
Confiteor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 pomimo nadmiaru słów tak mało o niej wiesz – te pospieszne pociągi ------ z tymi pociągami to mi się niestety dwuznaczność pojawia taka przyziemna raczej istnieją. relacje z miasta a do z ------ a to? szlag trafił nauki --------- dzisiaj wszystko i wszystkich trafia szlag, popularne to dosyć ścisłe. tylko reakcje chemiczne pomiędzy niedopowiedzeniami zbudzisz ----- ale dłuuuuuuuuugie te słowo namiętność chyba nie tak źle ale jednak jakiś niedosyt pozdr.
zak stanisława Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 tłumaczę: tak dużo mówię za mało o miłości - nie modne oddaleni od siebie pośpiesznie dążymy do spotkań relacje- tu ja -tam ty myślimy namiętnie zbudzeni wiosną to tylko chemia ech, nich trafi coś tam nauki! Miłko pozdrawiam miło!
Ewa Jaworowska Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dlaczego chemia nie zawsze chce działać? To jest pytanie? Reakcje chemiczne wychodzą jak chcą, nie zawsze tak jakbyśmy chcieli. Pozdro
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A ja jestem szczęśliwy, bo za którymś tam razem wreszcie zrozumiałem - mój upór został wynagrodzony, i już za to daję plusa temu wierszowi, bo nie wszystkie mi się tym samym odwdzięczają:) (w gruncie rzeczy jest dość łatwy, ale ja dostałem zaćmienia) Poza tym po prostu jest dobry i z fajnym pomysłem. Pzdr:)
Ewa_Kos Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ale się ludzie napisali i dobrze. bo też mam zamiar dołączyć z plusem. Z naukami ścisłymi to masz poniekąd rację.Przestaję nudzić, tylko jeszcze pozdrowienia serdeczne zostawię. :)))) EK
Miłka Maj Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Witojojojojcie....:) hmmm dedykacja dotyczy szlaku centrum - centrum południowy zachód ;) dzie wanno - ja wiem, że można bardziej enigmatycznie, ale spójrz - innym i tak już tu za ciasno Stasiu - ano ano coś w tem typie /ty to cholera przeszpiegujesz, cmok/ - bardzo mi się twoja relacja podoba :) do Ewusiek - ja na reakcjach się nie znam, kiedyś chciałam wysadzić szkołę w powietrze i od tamtej pory pani już mnie nie brała do doświadczeń co innego te....między nami jaskiniowcami :) dzięki dziewczyny za odwiedziny; Confiteor - smaczkiem są dwuznaczności, gdybyś się bardziej wgryzł, poczułbyś przyprawy :) pomimo nadmiaru słów tak mało o niej wiesz – te pospieszne pociągi ------ z tymi pociągami to mi się niestety dwuznaczność pojawia taka przyziemna raczej ----> czy tylko?? istnieją. relacje z miasta a do z ------ a to?--> a jak kończymy alfabet? szlag trafił nauki --------- dzisiaj wszystko i wszystkich trafia szlag, popularne to dosyć ---> czy popularno-naukowe? ścisłe. tylko reakcje chemiczne pomiędzy niedopowiedzeniami zbudzisz ----- ale dłuuuuuuuuugie te słowo --> długie są ciągi myślowe namiętność nasyciłam?? Bartoszu: miło mi bardzo, że wniosłam choć ciutkę szczęścia swym wierszydłem:)) le malku- buziołki, reszta...wiesz, jakoś wybrnę- qrturarnie:) alleno, chanah - dzięki, że zostawiłyście ślad; Olesiu - możesz go sobie brać - adresat ma swoją kopię :)) Panie kyo - a jakieś konkretniejsze zarzuty, bo to, że masło jest maślane to ja wiem:) - tylko dlaczego? pozdrawiam serdecznie/V.
Rekomendowane odpowiedzi