Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 już wiążę buty za chwilę ty mnie by lepiej się poznać ale na krótko gdy się okaże szczęście supłane szczerością chcąc bliżej cieplej naprawdę coś gubię wysuwam kartę na stół patrzysz znowu ktoś przegrał sam wiem najlepiej więc nie ucz mnie wiązać gorszego z lepszym pogodzić nie da się wracać do okien co wciąż przesłaniają prawdę
Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 sam nie wiem. coś mi może podpowiecie. widzę że jesteś na forum Kall skorzystam chętnie z twoich cennych rad. zapraszam. pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Coś fajnego jest, zamieniłbym w przedostatnim wersie "okien" na "supłów"
Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a poczemu supłów ?
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Bo bo wiążesz w tym wierszu.
Confiteor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a poczemu supłów ? no pomyśle jeszcze nad tym
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ---to mi się podoba! minimum, to minimum! pozdrawiam
Confiteor Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 no coś takiego narazie wyszło zobaczcie czy coś da się jeszcze zmienić. nie przekonalem się do tych supłów jednak. pozdr.
zak stanisława Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 wg mnie "supłanie" jest bardzo wieloznaczne, tera wiersz misie, nie wiem jak inni, ale nabrał wieloznacznosci, pozdr.ES
Rekomendowane odpowiedzi