zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 AMOR FATI – pies zagryzł króliczka- Z MIŁOŚCI LOSU Mam d oła Fi oła Nie zawołam W oła Już nie powiem sł owa Sowa Mądra Owa Dont worry – nie martw się- mówią on martw Letere – ciesz się Tere? Z czego! kolego ego! Już nie poczeszę angorka An go Orka pływa Śmiało mało p- .żyj do .rzodu .ustki mimo chłodu hołdu odu du Carpe diem – łap dzień A za mną cień doła oła ła per aspera ad astra – przez ciernie do gwiazd? Gwizd! Jazda stąd - psy wszystkich ras!
ula Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 te, ciekawe to to jest... se zabiorę, pozwolisz, całuski
allena Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A jaki to gatunek literacki? O czym to to? Królik to ta angorka a pies? Czy tak jak w tym dowcipie,że pies coś lizał? ał ał :) A.
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cha, cha cha ;a pies ci m..lizał, tak jest! to jest właśnie to! bo gdyby nie pies nie byłoby wiersza, a byłby króliczek, który miałby małe, te małe by dorosły i pies miałby poczym się oblizywać! a gatunek ten nazywa się Angorka! hi hi Ulinko, bierz, ale nie myśl, ze to jest szczucie- he he, weż co chcesz, to jest rozpacz po stracie króliczka! pozdrawiam
le_mal Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Staszko,niexle Ci wyszło.Ciekawy gatunek literacki.hi hi. Przy tym upale ja też dostaję doła i fioła. Buźka.
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 hi hi ,samo życie .w rzyci-e wszystko mieć. buziulki
JACEK KAWECKI Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nio nio proszę widzę ze wiek XXI należeć będzie to Ciebie Stasiu ......angorka...... ciekawe ciekawe
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak Jacku, do mnie aż do śmierci,- dzięki (czarny humor siemnie czyma)
JACEK KAWECKI Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 i po śmierci będziesz sławna
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wprowadzasz drum'n'bass do poezji? ;) Słowa na środku trochę wariują i sprawiają wrażenie podobieranych "na odczep się". Wybacz, nie pomogę teraz. Chwalę za eksperyment, krzywię się jednak miejscami, bo jest przesada. Ostatnia strofka (?) najlepsza. Pzdr!
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A ja myślałem, że to rok szkolny się zakończył, ubaw po pachy, pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślałeś? i co?- he he , cmok-es
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeeee tam Bartku, nic na odczep, to łkanie, a gdy płaczesz, wszystko ci staje przed oczyma. a ludzie pocieszają, pocieszaj, pociesza, pociesz, pocie, poci.... pozdr.
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i pośmiej ci? a niech tam !
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Niech będzie, że czytałem w hurgocie i nie mogłem się skoncentrować;)
zak stanisława Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Bartku, racja jest też po twojej stronie, ale mnie dziś tak najszło żeby se żarty zrobić- he he pozdr,
Ewa_Kos Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Od dziś nazywasz się ''Angorka'' Podoba się i to i To.Pozdrówka od dwójki :)))) EK
zak stanisława Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 hi hi. Angorka i mormyszka - Marek- dobre!buziczki obojgu!
Rekomendowane odpowiedzi