Patryk_Nikodem Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 przez cały dzień kawałki słońca spływały mi po twarzy wieczorem mój balkon trzy na pięć syczy w kafelkach lubię zaciągać się ozonem drażnić chmury czubkiem języka tymczasem włosy stanęły mi dęba - one znów chcą mnie zabić a jakiś szaleniec rzuca we mnie piorunami może to dobrze bo nie mam siły przeskoczyć barierki
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 he he, bardzo fajnie, burza jednak ma to do siebie że elektryzuje, prawie jak twój wiersz pozdrawiam ciepło ES
le_mal Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Włosy jak antenki i strach,bo ściągną pioruny. Tym razem burza na coś się przydała. Ładnie.pozdrawiam;)
Ewa_Kos Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 na temat burzy to lepiej nie, bo się boję, ale wiersz zgrabny:))) Pozdrówka :)) EK
Beenie M Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ten szaleniec rzucający do Ciebie piorunami, wczoraj we Wrocławiu, rzucał szklanymi kulkami z nieba, dowcipniś. Włosy naprawdę stawały dęba. Burzy też się boję, ale wiersz podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie
pathe Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wiesz co Patryku u mnie dzisiaj była straszna burza waliło piorunami tak, że łoo, drzewa połamało i rzeka wylała pół godziny a tak pieknie, zmienił się świat mojego małego podwórka. wiec utwór jak się domyslasz bardzo mi się spodobał bo tematyką odpowiada zresztą to nie tylko dlatego pozdr druga strofa bardzo, ostatnia z barierką również
Espena_Sway Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 bardzo sprawnie napisane Patryku. kolejny Twój wiersz do ulubionych, do powracania zdrówka Espena Sway :)
Natana Noire Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 "lubię zaciągać się ozonem drażnić chmury czubkiem języka" - to mi się podoba ;) "a jakiś szaleniec rzuca we mnie piorunami" - jeszcze bardziej mi się podoba :) a zakończenie... genialnie. ;) No, może przesadzam, ale bardzo ładnie i zgrabnie :) Pozdrawiam.
marta_sawicka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 podoba sie dociera do mnie osobiscie:)))))))))
ewan_mcteagle Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Fajny kawałek. Pasuje to mojego obecnego nastroju, raczej jego braku:). Tyle, że w przeciwieństwie do tego co ze mnie ostatnio wypływa tutaj jest bardziej dowcipnie. Jedynie ostatnia zwrotka z puentą jakby źle napisane. Zbyt prostacko według mnie. Wysil sie bardziej bo wiersz jest ciekawy. Best regards.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja bym grubą krechą po 6 wersie oddzielił i dolną część gruntownie przemienił (cwaniaczek - ale jak?). To chyba dlatego, że wydaje się zbyt dosłowna... Ale obraz faktycznie udany. Pzdr!
dragon-fly Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 "lubię zaciągać się ozonem drażnić chmury czubkiem języka" - genialne, nie tylko dlatego, że kocham burze...
pathe Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ale wiesz, dziś myślę, że jest zajebiscie smutny
Rekomendowane odpowiedzi