zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 w mojej szufladzie - na trzy spusty i skobel zaszufladkowany leży poezji nobel nie ujrzał jeszcze dziennego światła chociaż dla wszystkich to wielka gratka ale nie jestem pazerna na nobla więc nie wypuszczę nobla ze skobla
Ewa_Kos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 w mojej szufladzie wielki bałagan wszystkie pamiątki skrzętnie tu składam jest włos od jędzy rożek barana lalka z dzieciństwa - cała szmaciana jest jeszcze wiele innych przedmiotów i już nie starczy miejsca dla kotów a mam ich teraz równą dwunastkę do spania mają rzeźbioną ławkę
Bartosz_Cybula Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 w mojej szufladzie nie ma dna a żeby w butelkach' też bylo tak 'od wina of kors mówię przecie nigdzie takiego jak ja nie znajdziecie aaaauuuuszalalala
Bartosz_Cybula Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzie wuszym zaśpiewem fanki Twe utulę ja juz znalazłam jednego Cybulę ;P o w mordę jeża jak ja się cieszę że mi śpiewałaś senkę pio no i że wreszcie mnie odnalazłaś Dzie Wuszko Błękitna Am Broz Yo! Hej. AAAAAAAA uuuuuuszalalalla
Bartosz_Cybula Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to ta słynna szklaneczka była co szklanym kloszem mnie ogłuszyła ale już teraż głuchy ja nie być wcale i słyszę piosenki jak ze trzy skale i szparce sekretarce nie zdejmę owego i tego tym bardziej nie rady jam i czynu się nie tknę tak hipergrzesznego i w sekretariacie gotów' komplet dam ' zganiony zostałem przed momentami więc błędy rytmiczne poprawiam w mig i chyba teraz se pośpiewamy a wino się leje i leje się gin
Bartosz_Cybula Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie znasz kompletnie kompleta bo nie mam w szufladzie dna więc się spieprzyły w klozeta komplety kompletnie tak i głowy nie urwą komplety bo ruku nie maju już nie i w netach zastaniesz sekrety co zwieją we strony dwie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja choć szuflad mam bez liku, mówię sobie tak - Henryku, weź posprzątaj, zrób w nich ład, a ty byś w nie tylko kładł wszystko to co ci niezbędne, a więc płyny moczopędne, i mocniejsze procentowo zabarwione kolorowo, jakieś cipsy i paluszki i butelki oraz puszki, listy, damskich serc wytwory choć przebrzmiałe to love story, stare zdjęcia i szpargały co przez lata się zbierały lecz czas kończyć wyliczankę dopić czarnej kawy szklankę i czas stwierdzić po raz pierwszy w mych szufladach nie ma wierszy.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 wiersze Henio wkleja w net więc w szufladzie wierszy niet i na pewno zbierze wnet wierszy nowych aż po brzeg neta do kompleta
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja ich nie zbieram bo mnie to nudzi lecz inni owszem, wiem to od ludzi.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Henryku a co robisz ze swoimi himerykami? czy dzielisz się nimi tylko TU z nami?
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 lepszy w spodniach albo pod spódnicą nobel niż w szufladzie zamknięty na skobel
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Takam ci już sknera, że pod spódnicą uwiera!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O intymnych wierszach nie wie nawet żona, nie we wszystko przecież jest wtajemniczona. Jak więc nam wskazują powyższe przykłady wszystko w jednym miejscu trzymać nie da rady. A więc sobie leżą gdzieś na różnych stertach część przykryta kurzem, inna część w kopertach. Bo gdy wypełniły swoje przeznaczenie to po pewnym czasie idą w zapomnienie. I tak sobie leżą w kompletnym nieładzie więc ich nie napotkasz w żadnej mej szufladzie. A te, które czytasz czasem wydrukuję i moim znajomym w darze przekazuję.
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nobel to pan wielki skóra dziura no i szelki gdzie mu do sprzątania nawet rykiem nie zagonię drania
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Henryka znajomi ważniejsi od żony? znajomym daruje to co przechowuje przed kochaną żoną? umiłowaną ,upragnioną co to piwko daje ...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Może i ważniejsi od mej żony nie są i nie potrząsają tak ochoczo kiesą choć za wiersze płacą tylko co niektóre za co od małżonki mógłbym dostać burę bo zapłatą bywa tak wiele znaczący całus choć niewinny a jednak gorący. Przyznać się małżonce? powie, że flirtuję a ja przecież tylko dla innych rymuję, a co do zapłaty to jest spontaniczna tak jak i treść wiersza skromna i liryczna.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak (rykniesz nań z oddali*) może się ze wstydu spali i nie Nobel ani wieszcz tylko taki sobie leszcz, może wtedy się pokrząta i w szufladach swych posprząta. * Hen ryk
zak stanisława Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 spali się lecz nie ze wstydu tego ci u niego ani du-du leży sobie odłogiem jak pies za progiem tak poleży nienajgorszy do następnych wierszy lepszych
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dla mojego rymowania obce fazy stopniowania, to nie trabant ani porsche więc co lepsze a co gorsze? To, że piszę przez minutę ciągle na tą samą nutę? Amatorem jestem przecie, nie mnie równać się poecie a co piszę jest mi miłe bo nie piszę nic na siłę.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 W jednej szufladzie Umownie pod gruszką Leży me serce z piękną dzie wuszką W drugiej tuż obok Taki mój los Śpiewa do Stefka Bezwstydnie Kos Stefka nadyma zdobyta sława Bo śpiewa przecież Żak Stanisława I ja tam byłem Tęgo popiłem I znowu Czarnej Nie zobaczyłem
Rekomendowane odpowiedzi