JACEK KAWECKI Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 przydało by się jakieś piwko na te upały dwa jacki by sie za sobą zgadały gorąco aż kipi :)
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 JACEK KAWECKI; PIWO JEST "be"; tylko wino, chłodne, z głębokiej piwnicy Chile, albo Hiszpanii; JESTEś Z kRAKOWA? j.s CZY w Krakowie?
kalina kowalska Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co ma do tego lato?:)), właśnie wstawiłam letni wiersz i co, dalej zima:) ale śmiejmy się pozdr
JACEK KAWECKI Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nie niestety nie jestem z krakowa tego pięknego miasta ale czasami zagoszczam i chodzę wśród ciasnych uliczek pozdr cały Kraków-miasto poetów
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jacku; to nie miasto poetów, tylko urzędasów, żaków i archeologów; odkąd żyję - Kraków jest stale rozkopywany, z każdej strony; z pewnością to jest miasto mitów, mitomanów i mitotwórców - chyba jestem każdym z nich, po trochu! :))) J.S
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 jasny piorun! - a to tylko dzie wuszka, czyli piorun kulisty, który wpadł do wiersza! i kto teraz będzie sprzątał?! :)); toś mnie Joasiu upiekła w swojej tortownicy - będę chyba gryzł trampki, albo pójdę otworzyć Merlota; może mi się do jutra poukłada w rozumie - aby zrozumieć i przyswoić racje, stojące za takimi sugestiami; bo kto wie? kto wie? dzięki Joasiu! pomyślę; może coś wymyślę... :); a właściwie to teraz mam zmartwienie, więc nadrabiam miną (czarownica!) :))) J.S
JACEK KAWECKI Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 wiem ze jest rozkopywane ale przyznaj ma swoją tajemniczość i wrażliwość
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jacku - wiersz mój czy Kraków! :) J.S
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co ma do tego lato?:)), właśnie wstawiłam letni wiersz i co, dalej zima:) ale śmiejmy się pozdr A mówiłem, że "nadmiar"...masz nadmierne wymagania :)); jesteś , bywasz zadowolona? może to minoderia albo hipochondria :))); o jakim wierszu wspominasz?
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 dzie wuszko; dzięki ponownie; coś "kupiłem", bo to dobre rady; :)) J.S
JACEK KAWECKI Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 oczywiście że KRAKÓW a tak propo tego wina to moje ulubione to TOKAJ ASZU
kalina kowalska Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dużo mówisz, więc pewnie i to powiedziałeś owszem bywam zadowolona to i minoderia i hipochondria i cokolwiek pasuje wiersz - dziś wstawiłam do początkujących pozdr
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no Jacku, be zprzesady, ja do Krakowa- raz kiedy, nie codziennie- he he pozdrawiam - żak
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 zak stanisława.; napisałem świętą prawdę; głowa na pieńku! J.S spytaj Bezeta! :) J.S
Ewa_Kos Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Lubię pańskie pisanie i zawsze poszukam coś dla siebie :)) Teraz też:)) Pozdrawiam serdecznie:)))) EK
jacek_sojan Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 CZY TO dzisiaj moje imieniny? :))) kos mi zaśpiewał! dzięki! J.S /a "panowie w STOLYCY" - Ewo! :)))/;
Rekomendowane odpowiedzi