Jego Alter Ego Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 czyli ponownie umieść mnie w krajobrazie wpisz w pejzaż, wetrzyj – i to już było mogę w uśmiechu odsłaniać zęby (zastygną czule na fotografiach) patrzeć w obiektyw wiedząc którędy sweter do kolan spodem wzruszenie zjeżone włoski na bladym brzuchu bo gdyby pejzaż miał być zimowy stopy zdrętwieją mimo że w puchu potem mnie ogrzej kostki rozetrzyj kłykcie nachalnie bieleją ziębną osadź w tropikach później we włosachphalaenopsisy koniecznie zwiędłe albo mnie ujmij nagle dziś wieczór taką - w staniku białym i w złości z włosem na opak z dziennym oddechem ja – zaproszenie wprost do miłości
Jego Alter Ego Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 szczególne podziękowania dla cierpliwej Izabell:)
Olesia Apropos Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 pierwsza pierwsza:D:D:D kochanie bardzo bardzo:):) szczególnie,że też mam swój mały udział;) tzn onna ma;P zabieram go do siebie:*:*:*
Jego Alter Ego Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ach dziękuję:) (i za biały stanik tez:)) buziak
zak stanisława Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Martyno, jest super! sweter do kolan spodem wzruszenie zjeżone włoski na bladym brzuchu albo mnie ujmij nagle dziś wieczór taką - w staniku białym i w złości z włosem na opak z dziennym oddechem ja – zaproszenie wprost do miłości --a to najbardziej misie! pozdrawiam ciepło Staś.
M._Krzywak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Cóż mi pozostaje - wyszło tak, jak wyjśc miało. Bomba. (ta kursywa nie była brana pod uwagę - ale niezłe rozwiązanie wyszło w sumie). Pozdrawiam.
Jego Alter Ego Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Stanko,dzięki,cieszę się niezmiernie:) Joasiu,no widzisz,dlatego ja zawsze czytam po dwa razy(cztery razy po dwa razy;))dzięęęki:* Michale,a widzisz,wypocone że aż,już myslalam ze e-e a o co z tą kursywa? ma byc,bo to nie moje zaproszenie do milosci,i tak duzym poswieceniem byla ta zmiana;))buziak
Luthien_Alcarin Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ślicznie- i nie bede dalej kadzić:) bo pewnie jeszcze sporo osob tu zostawi jakiś pozytywny ślad... Pozdrawiam Agata
Lady_Supay Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Widzę rymy, czytam rymy ;) Nowa twarz? Podoba misie. ;D Serdeczne uśmiechy. :)
Pan_Fei Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Przelotnie napiszę tylko, że super. Rymy co prawda niezbyt wyszukane, ale w swojej prostocie dodają jeszcze więcej ciepła do tego, świetnie skrojonego obrazka. Pozdrawiam Fei
allena Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Też zeszło mi na czytaniu ale jest dobrze i przyjemnie się zrobiło:) A.
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i gut, w tej wersji: również formalnie (czyli warto czasem policzyć na paluszkach;D?). jak już Ci mówiłam - nie przepadam za rymami dokładnymi, ale ponieważ rymujesz co drugi wers - absolutnie to nie razi. choć przyznam, że kierunek 'ziębną' / 'zwiędłe' bardziej mi się podoba niż 'brzuchu' / 'puchu'. bardzo ładny wiersz, moja droga, gratuluję, cmok/i. Izo,gracias. Ja też wolę.ale nie umiem,nie wiem i nie.Bezet by pewnie powiedzial że te "niedokładne" to nie rymy tylko rymcymcymy:D no więc nie wiem,chyba zacznę dogadzać sobie,nie Wam:) buziulki
Jego Alter Ego Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No i dziękuję wszystkim za komentarze,cieszę się że się:)
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Co by tu... Bardzo mi się podobało:) Może na tyle, w sumie zgadzam się z kimś kto coś tam przede mną naskrobał... BOMBA;)
Jego Alter Ego Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak milo ze ktos jeszcze zajrzal,dzieki,poprawilas mi humor z rana:D pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Twoje zęby to już widziałem...parę razy mnie ugryzłaś!!!! Nieraz boleśnie. Ale za ten biały stanik przebaczam ci !!! O ile był prany w najnowszym Vizirze!!!!Pozdrowienia dla....Martynki!!!
Jerzy Rybak Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 to coś, jak z Jasiem Kapelą - orgazm z zamkniętymi oczami. nie lubię. tego wierszyka.
Rekomendowane odpowiedzi