Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 była może trzecia w nocy sama w domu, tak jak zwykle śpię, bo cóż bym mogła robić nagle dzwonek, jak nie ryknie! pewno jakiś pijaczyna zmylił adres, przecież bywa więc nie wstaję, nie otwieram ani będę się odzywać. ale gdzież tam, nie przestaje coś się stało, myślę sobie zjawa nocna, jakieś licho? sen niechętnie puszcza z objęć. więc po ciemku, do słuchawki szeptem w zdanie słowa klecąc słucham? słyszę - czy ochotę na maleńkie, masz co nie co? gratka wprost trafiła mi się zatem śmielej i radośniej - będę miała za lat kilka, wtedy, kiedy ci podrośnie. 1
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Rymy są fajne, bo nie wymuszone Żartobliwy utwór, dobrze się czyta Duży plus:) Pozdrawiam
allena Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 W tym gatunku jesteś dobra świetnie opanowałaś sztukę tworzenia rymów.Taka poezja jest bardzo urokliwa :) A.
Beenie M Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 grunt to pomysł na ripostę gratuluję ci bystrości zapamięta to wyrostek pod twym domem nie zagości kiepskim biedak jest amantem niech uważa – taka rada bo w zaloty z policjantem przyjdzie mu się bawić z rana Przednia zabawa z Tobą Alu. Gratuluję lekkości pióra i umiejętności zamieniania każdej niemal błahostki w zabawny (i nie tylko) wiersz. Pozdrawiam ciepło 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dziękuję dziewczęta! A jakby kto chciał wiedzieć, to wydarzyło się na prawdę. Pozdrawiam słonecznie :)
M._Krzywak Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Mnie osobiście zdarzyło się wejśc do cudzego mieszkania - zamiast na 10, wjechałem na 9 piętro i sobie normalnie wszedłem jak do siebie, też późno w nocy. Niestety, nie czekała na mnie piękna kobieta, tylko dośc zdziwieni dolni sąsiedzi. Ale pal to licho - tak mi się skojarzyło czytając ten przesympatyczny utworek (o, i od razu opinia gotowa). Pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Urocze, sympatyczne, świetne... właściwie nic dodać nic ująć!!!
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dzięki Michaś :) Jakieś dzieciaki wracały z dyskoteki i mój blok był im po drodze :) Fagot, Tobie też dziękuję za odwiedzinki :)
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Alicjo, miałam również zdarzenie z pomyłką domów i pięter, wlazłam sobie, zamiast do siostry na 3, do sąsiadki na 4,.wiesz jak to w PRL-u, te same tapety, te same meble, takie same bloki, sąsiadka weszła do pokoju, a ja do niej: siostry nie ma, ja tez właśnie czekam na nią. Co dalej? kupa smiechu, a wiersz baaardzo sympatyczny pozdrawiam ciepło ES
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Stasieńko, ech, fajnie musiało być. Dzieki :)
Luthien_Alcarin Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 no to się uśmiechnełam przed pojsciem spać;)- dziękuje za te "przedsenne" rozbawienie;) Pozdrawiam Agata
Piast Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 A ja mam tutaj pytanie - co ma podrosnąć mu za kilka lat, żebyś małe co nieco ująć w swoim menu mogła??? : ))) hi hi Pozdrawiam cię Alu miło szczególnie jak zwykle Piast : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Piaściku, no jeśli Ty naprawdę nie wiesz, to Ci drzwi nie otworzę :) Pozdrawiam wesolutką nutką :) Aguś, dziekuję za ten uśmiech :)
Rekomendowane odpowiedzi