Nechbet Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 po ostatniej kolacji - pusto. w pokoju zgaszone światło. nie chodzi o brak tylko o to że była. kiedyś odsypiałam wszystkie nieprzyzwoite kwadranse. nie czuję muzyki trzaskających drzwi, tutaj jest i będzie czas na noworoczne postanowienianie, to nie tak tylko chcę. być - trwać a może zasnąć popatrz. jak pięknie umiera się na wczorajszych zdjęciach - zawsze twarzą do słońca
kyo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 pieknie Skarbie, bardzo sie podoba, poprawilas wierszyk bardzo ladnie:) zabiore sobie ostatnia strofke bo wysmienita:) Pozdrowka :*:*:*
Nechbet Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 NIE!! Skarbie :) , ja poprawiam inny teraz :0 oszzz TY, ale ciesze sie ze wiersz sie podoba, przeca juz go czytales, tylko byl troszku inny, zreszta zerknij wiesz gdzie ;) całuski wielkie ;* :* :*
Confiteor Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jeśli chodzi o interpunkcję to duża niekonsekwencja kropki jakieś czy przecinki w dziwnych miejscach. zupełnie bez sensu. muzyka trzaskających dzrzwi podjeżdża banałem trudno mi cokolwiek z tego wiersza odczytać. są tu jakieś myśli wyrwane z kontekstu sklejone ze sobą razem tworzą taki bełkocik. pozdr.
Jego Alter Ego Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 mi się podoba. italika bym zmodyfikowala:)ale chodzi tylko o wyrzucenie "być" poza tym bez ostatniej kropki,może bez kropki po kwadranse(z reszta cos bym w tym wersie pokombinowala) no i "noworoczne" też zbędne moim skromnym.ale całośc na dużego plusa,załapałam klimat,zabieram i pozdrawiam Martusiu,cmok
Zielony promyczek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podoba mi się, dobrze się czyta, fajne określenia, pozwalają wczuć się w klimat tego wiersza, a raczej tego co w nim. Bardzo lubię taki styl, a końcówka jest naprawdę świetna.
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Bardzo dobrze się czyta Świetne przerzutnie! Na prawdę całość jest super:) Pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ukradnę go, nawet nie będziesz wiedziała kiedy;P już tytuł mnie zauroczył, a potem tylko lepiej cmok:)
Letnia sukienka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ten fragment skądś znam:popatrz. jak pięknie umiera się na wczorajszych zdjęciach a ogólnie wiersz niezły. szkoda tylko, że taki krótki. uszanowania lucy
Espena_Sway Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 treść przyzwoita, choć zgodzę się z przedmówcą, iż niekonsekwentnie wprowadziłaś interpunkcję zdrówka Espena Sway :)
Nechbet Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 nie wiem Letnia skąd znasz, to mój fragment, może ktoś kiedyś coś takiego napisał, bardzo mozliwe, ale ten wymyśliłam sama, a może po prostu czytałaś wiesz gdzie :) inerpunkcja jest jak być powinna, inaczej nie będzie ;) dziękuję Wszystkim za obecność :) pozdrawiam serdecznie
Letnia sukienka Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tak masz rację. czytałam wiesz gdzie :) tak bardzo zapadł mi w pamięć. a to wiele znaczy :) luśka
Nechbet Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 ufff :-) bo już naprawdę zaczęłam się porządnie zastanawiać czy to oby nie plagiat ;) miło, że zapadł, to ważny fragment ;) buziaczki :*
Rekomendowane odpowiedzi