Julia Zakochana Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Kochani! To jest prośba o pomoc - kto tego nie lubi nie musi dalej czytać ;) szukam jakiegoś fajnego wiersza satyrycznego/ jakiegoś śmiesznego utworu - może być Wasz lub nie ;) kto ma pomysł niech rzuci tytułem i autorem ;) z góry dziękuję Ps. potrzebne na dziś wieczorem... :*
Olesia Apropos Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 poszukaj w wierszach Jonasza Kofty - uwielbiam:)))))))
BlackSoul Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 hmmmmmmmm.....jak to czytał mój wychowawca to się uśmiechał : Paranoja Napinam i gryzę pośladki tak za piękno się płaci, odwaga igra z podświadomym strachem, że stracę kontrolę i wtopię się w : silikonowe poduszki powietrzne, szpachle do usuwania grudek piachu, rurę kanalizacyjną przez którą w zanikającej postaci przepłynie kropla rozsądek. Pozdrawiam =)
Julia Zakochana Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Black Soul a czyje to jest? dzięki Olesiu :*
Miłka Maj Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 wejdź do limeryków, tam...buhhahaha same takie :)
BlackSoul Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Julio a podoba się .... tzn. jest przydatne ??
le_mal Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 ''Myśli sprzątaczki''-Jacek Suchowicz -Warsztat.
Olesia Apropos Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Song sprzątaczki" Jonasz Kofta
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszce lepiej do Z, chociaż i w P jest parę.
Julia Zakochana Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 dzięki wszystkim za pomoc ;) (to było dla mojego kolegi, który zdaje do szkoł twtralnej ;) ) chyba coś w koncu wybral ;)
BlackSoul Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dobra teraz mogę się przyznać , to był mój tworek.
Rekomendowane odpowiedzi