EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 delikatnie pochylone fantazje o zapachu rozpraszającym cierpliwość składają dłonie na brzuchu dzielą już tylko długości rwących słów powoli wchodzę w myśl przysłaniasz oczy - podążam w półszepcie dłoń wzdłuż linii życia sprawdzam smak powrotnej drogi prowadzony przez plecy oddech kieruje dreszczem do karku wyciągasz rękę - wino szybciej łydka kolano udo śmiech przeplatamy się skrzeniem falą migotem usidleni
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 mam pewien pomysł na tytuł, ale... (melodia sprężyn)... sami widzicie, potrzebna pomoc:) eva
le_mal Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ha,podoba się ''melodia sprężyn''. Zastanawiam się nad ''detonacją''.Wiem,chcesz by było mocno. A ''eksplozja''?
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 zastanawialam sie nad eksplozją, ale ... ona taka pospolita w erotykach... może jeszcze coś wymyślę; dzięki Lilko za wgląd:))) co do tytułu - miałam głupawkę spowodowaną myślą o detonacji;) ale raczej taki zostać nie może... HELP! eva
le_mal Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Detonacja pod pierzyną-zaraz wymazuję!
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Lilko ja cię proszę!!! dobra już nie chcę detonacji... wybiłaś mi ją z głowy...
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 1) czy tak lepiej: delikatnie pochylone fantazje o zapachu rozpraszającym cierpliwość składają dłonie na brzuchu 2) łydka kolano udo śmiech dzielimy ciała skrzeniem falą migotem ocaleni
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odstaw tą kawę/klej... ;) :))))))))
jacek_sojan Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A gdyby w ostatnim wyrazie - zamiast patetycznego "ocaleni" dać "odnalezieni"? w wierszu kotłują się emocje i namaszczają zmysły - widać idzie o "życie" :)) J.S
le_mal Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 łydka kolano udo uśmiech odnajdujemy ciała skrzeniem iskrą migotem ocaleni z podpowiedzią Jacka.
EWA_SOCHA Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Lilo, ja cię proszę, odstaw kawę...;) Jacku, zmieniłam:) nie tylko to, jak teraz? na dziś koniec z tym wierszem, kobranocka;) eva
le_mal Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ostatnia strofa już oki. ale z brzuchem coś trzeba zrobić! Może dodać przymiotnik do brzucha np. płaski,jędrny,krągły ,doskonały,...?
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nie wszystkie komenty powyżej czytałem - sorki (na skraju snu jestem), więc nie wiem na jakim etapie jesteśmy, ale: łydka kolano udo śmiech przeplatamy się migotaniem łuską skrzeniem uchwyceni/usidleni Wtedy tytuł mógłby brzmieć np. "Połów". Ale generalnie i tak jest git, a tyt. "Melodia sprężyn" też jak najbardziej. Pzdr! :) Brzuch jest w porzo.
EWA_SOCHA Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Bartku kupuję:) ta koncepcja mi bardzo na rękę:) co do tytułu jeszcze pomyślę:) pozdrawiam eva
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Rola pupci gdzieś przepadła.
EWA_SOCHA Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i piersi też:) wszędobylska cenzura... :)
Jego Alter Ego Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ewuś,przykro mi to mówić,ale:( nee,nie tym razem. Wierszydło ładne,zgrabne i w zasadzie nie ma się o co czepnąć..ale ..nie zapamiętam,mało charakterystyczny,taki jak wiele innych.A rozumiesz chyba ze od Ciebie wymagam więcej:) buziak!martyna
EWA_SOCHA Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 bo to jednego gniota powiłam... grunt to mieć świadomość, a tą mam:))) buźka!
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 To może te braki do tytułu jakoś.
EWA_SOCHA Opublikowano 13 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 pierś w tytule, a pośladek na zadzie... znaczy w poincie;)
Rekomendowane odpowiedzi