niemozesz wiedziec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Pigmalion a gdy już mnie ulepił i z piedestału zeszłam nie mógł mi wybaczyć że stracił piedestał *** Książę Budzik najpierw sto lat snu potem wpadł do komnaty cmok cmok w policzki pobudka o, już nie śpisz? świetnie to spadam mam robotę *** Kriszna Taki jestem piękny jestem taki wielki że mnie podziwiają te wszystkie tancerki A jam Cudny i Dumny kiedy sobie patrzę jaki tym tancerkom uczyniłem zaszczyt *** Pan nie wiedziałam że są też rozkoszne rozkazy nakrzycz na mnie jeszcze bo mam wtedy dreszcze *** Cała Twoja wszystkie moje myśli weź każdy drobiazg weź natychmiast co Ci się spodoba i nigdy już niczego nie oddawaj tylko słowem i dotykiem wiecznie zbawiaj *** NIKT na szczęście już był i znikł *** Pandora a w mojej puszeczce tylko prawda była popatrz Panie jakich głupot narobiła *** Temido przechyl wreszcie tę szalę bo nie mogę już nic wcale *** Psyche chciałam Ci się tylko przyjrzeć a świecą spłoszyłam *** Wokalistka Tyś jest moje wszystko lecz daleko choć blisko śpiewam całym sercem więcej już nic nie chcę *** Małgorzata Autor w dzieło wpatrzony a mną szarpią demony już mnie prawie rozszarpały na dwie strony
Olesia Apropos Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 jak tomik to go wydaj a nie wklejaj obowiązuje limit - 1 wiersz na ileś tam godzin pozdr/olena
Sceptic Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jeśli uda ci się gdziekolwiek w całości wydać to badziewie, to na zawsze zwątpię w polską poezję.
kalina kowalska Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 bardzo sympatyczna rzecz pozdrawiam
niemozesz wiedziec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, bo już ciężko z tą lanserką.... Pozdrawiam Bardzo Serdecznie
niemozesz wiedziec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wcale nie mam zamiaru wydawać. Przecież to badziewie właśnie zostało opublikowane. Uprzejmie dziękuję za elegancki i bezstronny, tudzież jakże obiektywny komentarz.
Ewa Jaworowska Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 O własnej twórczości nie mów badziewie, bo skoro tak uważasz to popraw lub nie publikuj. Mnie sie podoba. Pozdro.
niemozesz wiedziec Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ja tak uważam, cytuję ;) Pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 przeczytałem każdy z osobna i oprócz nadmiaru entera nic w tych wierszach nie zauważyłem ciekawego ja zdecydowanie na nie może następnym razem pozdrawiam
niemozesz wiedziec Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za pozdrowienia. No, może się uda kiedyś... ;) Miałam przerwę z poezją kilka lat i śpiewałam głównie i rzeczywiście te teksty do końca treści nie oddają, bo mam do nich w głowie muzykę. No, ale próbuję. Może kiedyś rytm będzie tak czytelny, żeby już Cię przekonało. Dzięki za Mądre Wsparcie. Pozdrawiam P.S. One są wszystkie na cztery czwarte i entery znaczą koniec taktu a przerwy miejsce na solo. Kiedyś to zaśpiewam, ale muszę się nauczyć grać na gitarze. Wszystkiego Najlepszego!
niemozesz wiedziec Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no bo to pół-tomik pół-nie-tomik, tylko koraliki takie, ale po kolei, to musiałam od razu całość dać. Pozdrawiam.
SkAzAnA zA dUmĘ Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Jak byłoby każde osobno to może nie było by takiego wrażenia, że strasznie się ciągną te słowa... Czeka się końca. Przynajmniej można jakoś to podzielić na części... PzDr:)
niemozesz wiedziec Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam mitologię indyjską, a Mahabharatę nawet widziałam, bo Peter Brook na tyle był uprzejmy, że zrobił. Ten Kriszna to raczej o współczesnych Krisznitach, bo... "buddyści to jeszcze nie buddowie" Reszta może i kiepska, ale za to subiektywna ;) Pozdrawiam Serdecznie ;)
niemozesz wiedziec Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki ;)
Rekomendowane odpowiedzi