BlackSoul Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 poszukuje jakiś wiersz na dobranoc ...... ma ktoś jakiś pomysł ?? ?? ??
Jego Alter Ego Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ejże! Kasiu,a może by tak napisać,co,poetko?:):)
Julia Zakochana Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a moze mój :P... (ze bede taka niskromna) "między słowami"miły dogasa ostatnia świeczka. uśpione cienie podnoszą się do pożegnania. ostatnim aksamitem spływasz po nogach. naciskając klamkę cichutko wychodzisz. zza drugiej strony okna dmuchnięciem w zagłębienie dłoni posyłasz całusa. w pościeli leży kilka rzęs i włosów kilka spojrzeń zielonych których trzepot jeszcze trzymam w palcach. usypiam myślido jutra najwyzej sobie przerób do swoich potrzeb ;) (tylko nie rozpowszechniaj swojej wersji z abardzo :P )
BlackSoul Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Panie Jego... poszukuje wierszy na dobranoc , możesz dać jakiś swoj lub nie swój ;) Julio w życiu go nie zmienie , ja nie z tych co se przerabiają ;P Pozdrawiam
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 www.wiersze.bej.pl hehhh..hehh...hehh he.. przeprszam za młody na to forum jestem ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ładnie..zmieniłam płeć...;P a masz mój,mdły jak ja piernicze ale kiedyś się podobał:) http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=20579 pozdrawiam/martyna
Anna Maria K. Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 A ja kiedyś popełniłam coś takiego dziwacznego ;) Nigdy nie traktowałam poważnie, dlatego nie wyjrzał z warsztatu na światlo dzienne. http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=32152 pzdr :)
BlackSoul Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jego Alter Ego przepraszam , nie wiedziałam że jesteś kobietą , sorki . Dziękuję za propozycje siadam do lektury ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 przeprosiny przyjęte,często mi się to zdarza,to zapewne przez to "Jego":))ale za kare powiedz po co Ci te wiersze na dobranoc?:))
BlackSoul Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ehhhh szukałam dla koleżanki bo potrzebowała :) a tak między nami (sama też coś bym sobie ciekawego poczytała związanego z nocą,snem,śnieniem itp. ;P ) Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Na dobranoc lepszy chłop.
BlackSoul Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ojjj gdybym jakiegoś znalazła ..... byłoby miło :)
Rekomendowane odpowiedzi