Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 czwarta rano telefon już nie karmi brzucha motylami myśli płyną oklepaną metaforą w głowie woda gotuję się na herbatę zieloną jak moje pojęcie o związkach pragnienie mistrza jeszcze nie czyni mnie Małgorzatą co najwyżej tą od JasiaAutor: krwawa-mary
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 autorka ma problemy z komputerem przez co nie może sama opublikować. mogę jedynie zapewnić, że bardzo się za wami stęskniła;P
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 pikne to jest i ta końcówka:) heh
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaśniej pani Oleś, ja tu występuje w roli sprawozdawcy - muszę zdać relację z reakcji poszczególnych orgowiczów. prosimy raz jeszcze...
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 każdy kolejny wers zaskakuje płynnie przechodzi od mysli do myśli napięcie wzrasta a końcówka jest dla mnie po prostu świetna mistrzowsko rozegrany wierszyk, który z każdym czytaniem podoba mi się bardziej
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobra
Yasioo Zimiński Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ja osobiście moge powiedzieć, że do zielonej herbaty z połączeniem dwóch pierwszysch strof i dosyć znacznymi modyfikacjami byołby względnie ok. w takiej formie jestem na nie;)
Olesia Apropos Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 mi to zakończenie najbardziej tak strasznie, że hej może ze względu na jedną z ulubionych bajek i powieści
Black Swan Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 jestem jak najbardziej za czyta się świetnie, wiersz obrazuje beznadziejność sytuacji, smutek - jednak napisany jest w sposób który wskazuje że - trzeźwe patrzenie na świat pozwala podchodzić z dystansem nawet do "złamanego serca" i ukazuje komiczność tego jak bardzo jesteśmy uzależnieni od zakochań, serca porywów, itede
Atena Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest świetne, jak dla mnie:) nic nie zmieniać, tak myślę pozdrawiam Odkomputerowaną:)
Rekomendowane odpowiedzi