Yavanne Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Najtrudniej być szczęśliwym wierzyć w nie dotknięte dawać ot tak za nic Najłatwiej nieść smutek porzucać bez chęci nie wierzyć w nic zupełnie Plus i minus daje dodatnie Kwiaty nie rosną bez celu świat jest nasz za nic
Mateusz_Kawski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wybacz, ze sie tak gderliwie czepie ale plus i minus daje dodatnie tylko kiedy plus jest wiekszy-a to przeciez nic wielkiego wybacz, ze nie skomentuje samego wiersza ale naprawde, mam powód pozdrawiam
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja tylko dodam, że "trudno nie wierzyć w nic". Bardzo trudno.
chmura Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja tylko dodam, ze nie ma nic za darmo dla nas... I to raczej my nalezymy do swiata, niz on do nas... Wiersz taki sobie.
Yavanne Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja uważam że świat jest nasz i nasze życie zależy tylko do nas. Jesteśmy tworem własnych wyborów, a nasze życie pasmem wyborów.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tak, świat jest za nic. Wypada jeszcze pamiętać, że my jego częścią. Wiersz pachnie nadzieją, choć wspomina o trudzie szczęścia. Podoba mi się. Pozdrawiam .
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja dodam jeszcze tyle ze ludzie sie nie zmieniaja, a ponadto kazdy kiedysz umrze Super ten wiersz.Zawiera znane prawdy, ale jakos tak ladnie ulozone ze w tym przypadku mi sie podoba
Yavanne Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje za te pozytywne komentarze. długo mnie niebło, bo miałam awarie:(( szczerze mówiąc sądziłam, że ten wiersz zostanie zkrytykowany:) pozdrowienia!
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tez tak mysle, trzeba si e odwazyc byc szczesliwym. Maria Anonym
Rekomendowane odpowiedzi