zak stanisława Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 zapatrzona w celowość sytuacji drążąc korytarze tożsamości obarczam czas zegarem krzyżuję wskazówki na przekór głupocie pędzonej w tryby miarowo strzygąc biernik wyczerpałam zapasy anielskie w oczach niewidzących zastygają zmiany na lepsze
Jego Alter Ego Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Stanko,jak zwykle ładnie i refleksyjnie,super zakończenie,ale wiesz,podoba mi się rozbity na fragmenty a nie jako taka całość,nie wim czemu jak sie dowim to wrócim:)buźka
zak stanisława Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ciągle go zmieniam, jak kameleon -pociekam aż wrócim-pa
jacek_sojan Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Lecisz paradoksami; ale "kozia trąba" psuje wiersz, osłabia jego "rozliczeniową" wymowę, bo daje niezamierzony komiczny efekt przy poważnym temacie, mającym charakter niemal konfesyjny; J.S
zak stanisława Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Jacku, właśnie chciałam wyf-runąć z tej powagi, no ale jeśli tak mówisz, to zmieniam para-doxy pozdrawiam ciepło.
jacek_sojan Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 z.s. - przejrzyj jeszcze i policz przymiotniki; ta konstatacja pomoże ustawić tekst /? J.S
zak stanisława Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Jacku, dzięki za wskazówki miłego dnia!
EWA_SOCHA Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 "obarczam czas zegarem krzyżuję wskazówki na przekór głupocie pędzonej w tryby" na dobry początek dnia;) bardzo ładne (tudziesz trafne) słowa:) uwielbiam takie tłoki myślowe:) pozdrawiam eva
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 tak Stanko,zdecydowanie lepiej teraz,układa mi się to w całość,no i te tryby też dużo lepsze niż wiesz co:) Kozucho zdolna!cmok!
kalina kowalska Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 ostatnia zwrotka - rewelacja pozdr
le_mal Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Dla mnie ostatnia też bardzo plusowa;)
Ewa_Kos Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja cały połykam, bo za wiek, za czas, za wiele innych zdarzeń próbowaliśmy często rozliczać i co? po raz e-nty od nowa... Podoba sie zamysł - temat rzeka. Pozdrawiam słoneczkiem :))) EK
zak stanisława Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 dzięki kochani za zajrzysko, miło było Was gościć, pozdrawiam ciepło, nareszcie słoneczkiem.
adam sosna Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 i tak deszcz spadnie i tunele zamiast korytarze tak mi się
zak stanisława Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A może taka wersja? celowością sytuacji drążąc rysy w tożsamości czas obarcza nas zegarem krzyżuje wskazówki na przekór głupocie pędzonej w tryby nadrzędnych nibypotrzeb wyczerpane zapasy anielskie w oczach niewidzących zastygają zmiany na lepsze Adamie! nie pada!dzięki za podpowiedz, to dało mi powód do zmian, może lepiej tak? pozdrawiam słoneczkiem!
Rekomendowane odpowiedzi