Olesia Apropos Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 wszystko mono jest dobre - gamista teista, powiedział z ambony ksiądz. na bi wszyscy są źli - seksualiści, gamiści. pomyślałam bigotki też? weźmy na tapetę bieliznę: wydaje mi się że krzywdy jedwabiem nie zrobi. monopol za rogiem pogrąża kolejne gardła monotonia mojego bloku dziecięce uśmiechy. --------------------------- Pani Ewie S.
jacek_sojan Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 WIERSZ przewrotny i bynajmniej anemiczny, świetny! ale zawiodłem się na poincie, prosi się o fugę, bo jak jest - jest nijako i grzebie pierwsze dobre wrażenie /brakło konceptu? - nie wierzę!/; :)) J.S
Olesia Apropos Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 zabrakło konceptu? był, ale musiałabym zamieścić w nim brzydkie słówko, a nie mogę bo po ostatnim wierszu mnie zbesztano;/ fajnie, że choć trochę się podobało;) pozdrawiam serdecznie
jacek_sojan Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 TROCHĘ to za mało powiedziane; zresztą czytałem więcej Twoich wierszy, mają zęby i pazurki, charakterek mądrej prowokacji; a każde słowo - nawet brzydkie ma swój ekwiwalent bliższy lub dalszy wśród tysięcy słów do wykorzystania /oczywiście, nie zachęcam do wulgaryzmów bo to łatwe - zbyt łatwe jak na dobrą poezję/; chcieć to móc! :) J.S SZCZERZE gratuluję pomysłów;
Olesia Apropos Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 dziękuję, poprawił mi Pan humor w ten bardzo chmurny czas;)
Olesia Apropos Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 a tak w ogóle to teraz zauważyłam bład;) powinno być BE SEXY
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Hej Gupku (to nie błąd,nie ma być głupku,mam nadzieje że wiesz o co be (sexy)) Na serio zrezygnowałas z brzydkiego słowa bo się to komuś nie spodobało?nie wierzę:) mnie się podoba, bardzo po Twojemu, więc ja bardzo na tak.cmok ps.od wczoraj straciłam wiarę w to że małe jest piekne;)
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 "wszystko mono jest dobre - gamista teista, powiedział z ambony ksiądz. na bi wszyscy są źli - seksualiści, gamiści. pomyślałam bigotki też?" :))) dobre:) monopol za rogiem ładnie kończysz i jeszcze jedno... żadna ze mnie pani! spryciula;)
Jaro Sław Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Proponowałbym na końcu znależć coś ze słowem na "bi", które w oczywisty sposób rozminie się resztą, taki absurd...... zamiast "bloku dziecięce uśmiechy" (biegać, obieg, biadać, dzieci może ale to jeszcze nie to, ale może coś się znajdzie...) o wpadło mi coś bo kościół zajmije ię bi-ednymi.... monopol za rogiem pogrąża kolejne gardła monotonia mojego bloku Bi-ednych dzieci dziecięce uśmiechy Nie, żebym kościoła nie lubił, ale mam poczucie humoru.... ;o)
Sceptic Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 wiersz z gatunku tych, co to je lubię, nawet mógłbym się pod nim podpisać, bo jest - bez podtakstów oczywiście - w moim typie ;)
Olesia Apropos Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak na przeprosiny, EWO;) dzięki
Olesia Apropos Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomysł mi się podoba, jak nic innego nie wymyślę, to ukradnę;P ale przyznam, że ostatnia zwrotka jest już w fazie tworzenia;) pozdrawiam
Olesia Apropos Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pawle, wiersz autoryzowany;P fajnie, że tak
Olesia Apropos Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcysiu, one tylko na tym zdjęciu wygladały na taki duże;) tak naprawde są w miarę proporcjonalne do sylwetki:P aaa... stringi też przyślę! (żartuję, nie odważę się;P) buźka:*
EWA_SOCHA Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak na przeprosiny, EWO;) dzięki Olesia, kobieto:))) za co Ty masz mnie przepraszać... coś Ty;) prędzej ja - za napad z ciupaską na wiersz;) pozdrawiam serdecznie eva
Rekomendowane odpowiedzi