Black Swan Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 pozostał gdzie je położyłeś zachłannie zabierając całą moją rozwagę czy wiesz że zamarły tam bezszelestnym, krótkim oddechem nie smakował już nawet pierwszy raz, bo tamtych ciągle mało żadnego z nich wskrzesić do życia nie potrafię nawet wspominając słowa uderzające wciąż w moje ego nieznośnym echem pocałuj tam gdzie czują najbardziej
jacek_sojan Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 czemu peel prosi o pocałunek /nie wstyd mu tak żebrać?/; niechże sam całuje, gdzie chce, byle cało uszedł, bo dzisiaj Unia E. reguluje kwestie obCowania płci, i najchętniej widzi te same płcie razem, a nie jakieś mieszanie mieszanych; :))) J.S
Black Swan Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :o))
le_mal Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 W drugie strofie''bezszelestnie''-zgrzyta. pozdr.
Black Swan Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za podpowiedź zastanawiałam sie nad tym już wcześniej nasuwa Ci sie moze jakiś pomysł ?
Black Swan Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy wiesz że zamarły tam bezszelestnie krótkim oddechem tu nie chodzi o sposób jak to zrobiły ale o to że tkwią tam a krótki oddech symbolizuje wyczekiwanie na coś na ciąg dalszy rozumiesz? więc nie pasuje mi tam żadna z tych podpowiedzi...dzięki za dobre checi pozdrawiam BS
Rekomendowane odpowiedzi