EWA_SOCHA Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 jeden tuż przede mną kreśli kręgi świadomości drugi za mną we wspomnieniach odciskają dłonie w marzeniach sączą się między rzęsami cichą projekcją w snach bracia w martwej równowadze centrum świadomości większy - zbiorowy mniejszy wyświechtany za kołnierzem strach ma duże oczy żeby nas lepiej widzieć
jacek_sojan Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 wiersz interesujący, cóż można tu poprawiać? drukować! J.S
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 strach ma duże oczy żeby nas lepiej widzieć świetne!
EWA_SOCHA Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba jednak przesada:) dziękuję za odwiedziny pozdrawiam eva
EWA_SOCHA Opublikowano 17 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wgląd:) pozdrawiam eva
Jego Alter Ego Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 zgadzam się, zakończenie mistrzowskie,całość nie mistrzowska ale bardzo dobra, szczególny plus za cichą projekcję w snach pozdrawiam/marcyśka
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Jego Alter Ego; dzięki wielkie za odwiedziny i miłe słowo:) pozdrawiam eva
le_mal Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo subtelnie. Całość podoba się .OK.
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo subtelnie. Całość podoba się .OK. dziękuję Ci:))) pozdrawiam eva
jacek_sojan Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 wróciłem, bo pojawiło się jedno zastrzeżenie do: "para braci"; nie brzmi to najlepiej, a poza tym, po kiego ta "para" w gwizdek, w domyśle jest to już jakaś "para", zatem wystarczy napisać: "bracia"... /? pozdrawiam, i jeszcze raz gratuluję wiersza; J.S
EWA_SOCHA Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 wie pan, "para braci" była bez sensu:) zmieniłam dziękuję za słuszną uwagę i za dobre slowo:) pozdrawiam eva
le_mal Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lepiej:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Mam już w ulubionych:) Głęboki ukłon dla twojego talentu, tym większego, im dłużej będziesz zaprzeczać, pisząc jednocześnie takie wiersze. Uszanowanko! ps. sączą się między rzęsami cichą projekcją w snach bracia w martwej równowadze centrum świadomości łał! jea! , poluzowując nieco zbyt ciasny splot krawata:) A żeby być też choć odrobinę konstruktywnym: może "kreśli kręgi"? Pa!
EWA_SOCHA Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 wiesz, że chciałam to wstawić, tylko nie chciałam dwóch k pod rząd:kreśli kręgi, ale to może sie nie gryzie? a co do talentu, to owszem, ale tylko do syntez, ekstrakcji i takich tam:)) probówa jak w mordę strzelił:D
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Moim zdaniem się nie gryzie, a nawet jeśli się gryzie, to wg mnie bardziej z "okręgi":) Co do talentu, to nazywaj to jak chcesz... :)))
EWA_SOCHA Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 zmieniłam, co do talentu, nazwę go kulawym bażantem:)))
Rekomendowane odpowiedzi